• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon vremenskih neprilika traže 100 radnika zelenila: Treba im i 36 baštovana, plata 1.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konkurs za nove radnike zelenila raspisan je zbog nedavnih vremenskih neprilika

  • 1
Orezivanje ruža cveće vrt bašta baštovan Foto: Shutterstock

Zagreb traži 100 dodatnih radnika koji će raditi na održavanju zelenila i 36 baštovana javlja Index.hr.

Kako se navodi u oglasu Zagrebačkog holdinga, mesečna bruto plata baštovana je 1.040 evra, plus dodatna mesečna primanja od 132 evra.

Konkurs za nove radnike zelenila raspisan je zbog nedavnih vremenskih neprilika koje se napravile veliku materijalnu štetu u Zagrebu.

- Jasno je da su zbog klimatskih promena tradicionalni ciklusi košnje postali nedovoljni i iako se broj operativnih radnika nije smanjivao proteklih godina taj broj ne odgovara potrebama u ovakvim izvanrednim uslovima. Zbog toga će Zagrebački holding trajno zaposliti oko 100 dodatnih radnika na održavanju zelenila i pojačati mehanizaciju koja može brže i kvalitetnije uklanjati posledice eventualnih nepogoda kako bi ubuduće Grad Zagreb bio u potpunosti spreman i na ovakve izazove - navodi se.

(Telegraf Biznis)

Video: Robot Agar kosio travu u Nišu, može čak i da ore, kopa, bere voće...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tražim posao hitno

    27. avgust 2023 | 02:54

    Dajte molim vas da čeprkam po zemlji za hilju. Ne budite smešni. Pa blato da mi uđe ispod nokta a uveče u izlasku pijem hajniken pivce. A i uz to tu nema krivine svi vide koliko smo uradili to mora dodatno da se plati i još dodatno da se plati rad i sramota. Pošto je sramota rad.a moji pratioci na javnom servisu neće naći baštovanstvo in pa nema dodatnih prihoda.Znači ispod 3000 ništa. Ne zovite me

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>