• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pošti Srbije potrebni dostavljači i vozači u ovim gradovima: Raspisan konkurs

Vreme čitanja: oko 1 min.

JP ''Pošta Srbije'' omogućava zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno vreme

  • 5
pošta Foto: Pošta Srbije / Vuk Branković

JP ''Pošta Srbije'', usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže, zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača.

Kako je navedeno u saopštenju tog preduzeća, JP ''Pošta Srbije'' omogućava zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno vreme.

Za dostavljače početna "neto" zarada je od 55.000 RSD, a za vozače "B" i "C" kategorije od 51.000 RSD. Osim toga, zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana.

Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit "B" kategorije. Ove pozicije su otvorene u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

Za poziciju vozača "B" kategorije potreban je III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit "B" kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

Konkurs je takođe otvoren za vozače "C" kategorije u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu, a uslovi za ovo radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit "C" kategorije.

Kandidati podatke mogu dostaviti putem elektronske prijave popunjavanjem onlajn formulara na zvaničnom veb sajtu Pošte Srbije ili na sledeću adresu: Funkcija upravljanja kadrovima, Sektor za razvoj, Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403, sa obaveznom naznakom za koji se posao, grad i opštinu kandidat prijavljuje.

Više informacija o uslovima konkursa i obrazac za prijavu dostupno je na stranici http://konkurs.posta.rs/.

(Telegraf Biznis)

Video: Đorđević: Prva električna vozila Pošte Srbije na ulicama Novog Sada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    1. septembar 2023 | 14:19

    Ovi nisu normalni....mada onaj ko pristane da vozi kamion sa sertifikatom veci le ludak od ovih iz poste...mogli bi da objavite plate direktora koji nista ne rade...za pocetak

  • Киззза

    1. septembar 2023 | 13:46

    Па пошто је просечна плата званично 85000 онда испада да дају плату мању од просека🤣

  • Map

    1. septembar 2023 | 14:12

    Za te pare sve trcim voziti kamion, kako da ne, da je duplo veca jos kako tako

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>