• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Er Kanada izbacila putnike iz aviona: Odbili da sednu na sedišta sa flekama od povraćanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osoblje je pokušalo da pokrije neprijatan miris parfemom i talogom od kafe

  • 4
Air Canada, avio, kompanija, avion, prevoz Shutterstock

Er Kanada se izvinila nakon što je izbacila dva putnika sa leta jer su odbili da sede na sedištima sa flekama od povraćanja.

Suzan Benson, koja je bila na liniji Las Vegas-Montreal, rekla je da je pilot upozorio putnike da će biti stavljeni na listu zabranjenih ako se budu žalili.

Ona je dodala da je osoblje pokušalo da pokrije neprijatan miris parfemom i talogom od kafe, piše BBC.

Er Kanada je saopštila da putnici "očigledno nisu dobili standard leta na koji su imali pravo".

- U početku nismo znali u čemu je problem. „Očigledno je na prethodnom letu neko povratio. Stjuardesa se izvinila, ali je objasnila da je let pun i da nemaju da nam ponude drugo mesto - kaže putnica.

Ona je rekla da je osoblje "stavilo mlevenu kafu u torbu sedišta i poprskalo ih parfemom", ali da su sedište i pojas bili mokri i da je još uvek bilo vidljivih ostataka povraćanja.

Putnica je rekla da je pilot izašao iz kokpita nakon nekoliko minuta. Kaže da im je rečeno da "mogu da napuste avion ili će ih ispratiti obezbeđenje i staviti na listu zabranjenih putnika". Odlučili su da napuste avion.

Benson je rekla da se zbog svađe "stidi što je Kanađanka i da se stidi Er Kanade".

Er Kanada je saopštila da su "razmotrili ovu ozbiljnu stvar" i da "operativne procedure nisu pravilno ispoštovane u ovom slučaju".

(Telegraf Biznis)

Video: Najveći svetski sajam poslovne (biznis) avijacije EBACE u Ženevi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D'Mitar

    7. septembar 2023 | 23:02

    Stjuardesa i posada su trebali samo prekriti nečim to sedište. Sa nečim što ne upija i ne propušta tečnost. Može i veća rasečena pvc kesa. Ili neki časopis sa tzv masnim papirom. Mogli su se snaći a ne kriviti putinike što neće da sede na ostacima nečije bljuvotine.

  • Hegel

    7. septembar 2023 | 18:41

    Jesul i oni povraćali dok su padali?

  • Keti

    10. septembar 2023 | 20:07

    Stjuardese i osoblje po avionima su danas toliko bezobrazni i draki. Tacno se vidi da ne vole svoj posao, da ih to smara i da nisu za takav posao. Nekada je osoblje ispunjavalo svaku zelju, bilo prijatno i opusteno. Sada samo sto ne biju putnike. Ne cudi me uopste ovakav ishod u danasnje vreme.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>