• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao za mlade inženjere i studente master studija u EPS AD

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akcionarsko društvo "Elektroprivreda Srbije" raspisalo je konkurs za posao za mlade elektro inženjere na poziciji dispečera

  • 0
EPS Foto: Promo/ EPS

Ovo je prilika da prvi posao dobije šest inženjera ili studenata master studija sa ili bez iskustva i oni će raditi u Sektoru za dispečersko planiranje i upravlјanje proizvodnjom.

Za ovu poziciju nije potrebno radno iskustvo i ovo je zanimlјiva prilika za mlade stručnjake da dođu do prvog posla i steknu dragoceno iskustvo.

- EPS na ovaj način motiviše mlade inženjere da svoju karijeru grade u najvećoj energetskoj kompaniji i da ostanu da žive i rade u Srbiji i zato ih pozivam da se prijave. Konkurs je potvrda da EPS ceni mlade i obrazovane kadrove koji žele da daju svoj doprinos profesionalizaciji i modernizaciji naše kompanije – rekao je Dušan Živković. v. d. generalnog direktora EPS AD.

Za posao inženjera za replaniranje i operativno energetsko upravlјanje – dispečera, potrebno je da kandidat ima završene master akademske studije ili završene osnovne studije i master akademske studije u toku, elektro struke, smer energetika. Od kandidata se očekuje i znanje engleskog jezika na srednjem nivou.

Prijave na konkurs sa biografijom na EPS obrascu i skeniranim diplomama mogu se poslati na adresu ljudski.resursi@eps.rs do 7. oktobra 2023. Detalјi konkursa su na linku Zaposlenje i praksa (eps.rs).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>