• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Basketomanija u Srbiji: Onlajn trgovci se utrkuju s popustima, neki nude 30 odsto još do sutra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naša reprezantacija košarke danas igra finale s Nemcima

  • 0
KK Srbija - Kanada, svetsko prvenstvo košarka Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Srbije danas, 10. septembra, u 14.40 sati igra protiv Nemačke u finalu Mundobasketa.

I dok ljubitelji sporta željno iščekuju ovu atraktivnu utakmicu, danas razloga za uzbuđenje imaju i kupoholičari, budući da su razne modne i sportske radnje u Srbiji spremile popuste, za onlajn.

Tako je popularni modni lanac, koji u svojoj ponudi imaju ekskluzivnije brendove, na društvenim mrežama podelio sledeći post:

"Svi za šampione. Samo DANAS uživaju u popustu od 20 odsto, na modele iz kolekcije jesen/zima, u našoj onlajn prodavnici".

Sa druge strane, kod nekih je ceo vikend u znaku popusta, ili akcije traju danima... Tačnije, lanac sportskih prodavnica je na svom sajtu označio da na "izdvojenu basket ponudu", u periodu od 25. avgusta do danas, 10. septembra, važi popust od 10 do 20 procenata.

Još jedan sportski lanac je ovaj vikend označio kao "Vikend bonus", a nudi popuste od 30% na brend Najki, u periodu od 8. do 11. septembra.

Ovi dani, kada je u toku bio Mundobasket, svakako su bili plodonosni i za kladionice, koje vam poručuju da Ispratite finale Mundobasketa uz najveći bonus.

To znači da nude bonus za finale od 4.000 dinara i druge ponude.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>