Beograđanin odbija da izda stan roditeljima sa decom: Razlog koji je naveo, izazvao je haos

Ova objava bila je jedan od najkomentarisanijih, a šta vi mislite o ovome, da li su deca rizik za stan?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika M
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nataša

    13. septembar 2023 | 12:56

    Svako sa svojom imovinom može da radi šta želi. Istina je da dete može da uzme flomaster pa da išara zid ili nameštaj. Deca prosipaju hranu, tečnost...sve im ispada iz ruku....sve je to normalno ali....Zamislite vi ste vlasnik stana u koji ste uložili neki novac, stanari vas napuštaju a vi morate da ponovo krečite (hajde to i nije neka investicija), relativno nov nameštaj da menjate jer je juče neko dete ispustilo tanjir spanaća na ugaonu garnituru...Što se tiče životinja...to je tek posebna priča. Moja drugarica ima mačke i živi kao podstanar...Znate kako to izgleda? Evo ovako-čovek je prodao sve što je imao da bi njegova ćerka bez zaposlenja od 40 i kusur god imala neki dinar, kupio neki nameštaj u Forma ideale i izdao stan po prilično korektnim uslovima u kojima je drugarica živela malo više od 2 god. Mačke imaju nokte i grebu nameštaj-fotelje su bile izmasakrirane, isto tako krevet u spavaćoj sobi i ugaona garnitura u dnevnoj...dakle sve što je od materijala je bilo uništeno. Drugarica je stan napustila, preselila se u drugi, očistila ga je ali nije kupovala nov krevet,ugaonu ili fotelje a to je trošak od 1500 eura. Da ne pričamo o tome koliko god je ona očistila stan koliko se dlaka nakupilo po ormanima, iza radijatora, ispod nameštaja....na sva ona mesta koja nije mogla da dohvati prilikom čišćenja.

  • Majdanpek

    13. septembar 2023 | 12:12

    Njegova imovina,njegova pravila,zna on zasto i tacka.

  • Andjelija

    13. septembar 2023 | 09:44

    Uglavnom uslove postavlja onaj koji ima pare tj placa robu/uslugu, u ovom slucaju je drugacije jer je potraznja za stanovima velika, mada razumem i zakupce- ja se nikad ne bih odrekla psa ili deteta da bih nekome placala boravak u njegovom stanu. Malo tu ima i zadiranja u privatnost, realno, sta koga zanima dal zakupac ima decu, doci ce prijatelji sa decom u goste, napravice haos… drugo, zasto bi bilo koga zanimalo sta kazu komsije, zamisli ti kao zakupodavac izbacujes zakupce zbog komsija… nonsens! Ako vec izdajes stan, uzmi pare i cuti, svakako se daje depozit, mada to uglavnom ne pokriva vece troskove tipa unistena garnitura, zato bih ja bila radikalnija i trazila 3 kirije unapred. Da se vidi ko je ozbiljan zakupac i ko planira na duze da bude tu. Jedan moj prijatelj tako izdaje poslovni prostor, svima lepo. A to dal je zakupodavac kupio stan ili nasledio, takodje nije stvar onoga ko placa zakup, svako ima drugaciju polaznu tacku, uostalom, kada bismo svi imali svoje stanove- nasledjene ili kupljene, ne bi ni bilo potrebe iznajmljivati tudje…