• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

IKEA povukla omiljeni proizvod: Kupcima nudi mogućnost popravke

Vreme čitanja: oko 1 min.

U januaru 2023. godine IKEA je povukla određena LETTAN ogledala radi popravke zbog fiksatora za zid koji se lome

  • 0
ikea

Foto: Shutterstock

IKEA je najavila nastavak povlačenja određenih LETTAN ogledala radi popravke, zbog fiksatora za zid koji se lome. IKEA apeluje na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.

- IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju. Uprkos tome, primetili smo da se neki fiksatori kojima se LETTAN ogledalo kači na zid lome. To je dovelo do toga da neka ogledala iznenada padnu - kažu u kompaniji.

U januaru 2023. godine IKEA je povukla određena LETTAN ogledala radi popravke zbog fiksatora za zid koji se lome. Nakon daljih detaljnih istraživanja, kao i dodatnih provera sa dobavljačima, otkrili su da su neispravni fiksatori za zid u proizvodnji duži vremenski period od onoga što je ranije bilo poznato.

- Kako je bezbednost naših kupaca naš glavni prioritet, IKEA je odlučila da proširi povlačenje radi popravke kao meru predostrožnosti - kažu u kompaniji.

LETTAN ogledala koja se povlače radi popravke sada uključuju: sva LETTAN ogledala s oznakom datuma do i zaključno s 2105 (GGNN), kao i LETTAN ogledala s dobavljačkim brojem 21944, oznakom datuma do i zaključno sa 2325 (GGNN).

IKEA Lettan ogledala

Foto: IKEA

Oznaka datuma i dobavljački broj se nalaze sa zadnje strane LETTAN ogledala. U nastavku je primer nalepnice, sa istaknutim dobavljačkim brojem (21944) i oznakom datuma (2152 = Godina Godina Nedelja Nedelja) crvenom bojom.

Za poručivanje zamenskih fiksatora kupci mogu da se obrate kompaniji IKEA na 011/7 555 444, broj artikla 139298/1.

(Telegraf Biznis)

Video: Zaradila milion dolara od filtera za Snapchat i TikTok, pa kupila kuću iz snova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>