• 29

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali i Momirović kupovali jeftinije iz prodavnice: "Uverili smo se da sve protiče kako je i planirano"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas je počela akcija "Bolja cena" koja bi trebalo da traje do kraja godine

  • 29

Na policama supermarketa od danas možete pronaći proizvode sa specijalnom oznakom "Bolja cena",  a u pitanju su artikli obuhvaćeni istoimenom akcijom, koju je Telegraf Biznis prvi i najavio.

Naša redakcija obišla je danas jednu samoposlugu na Novom Beogradu, te smo proverili koji su sve to proizvodi obuhvaćeni akcijom, kao i koliko im je korigovana cena.

Ministar finansija Siniša Mali zajedno sa ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem takođe je obišao jedan od trgovinskih lanaca koji učestvuju u akciji, i tim povodom se oglasio na svom Instagram nalogu.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

- Danas je počela akcija “Bolja cena” u okviru koje će 20 kategorija proizvoda biti u velikoj meri sniženo, a rano jutros smo se kolega @tomamomirovic i ja i sami uverili da sve protiče kako je i planirano. Otišli smo da kupimo čuveni parizer, koji je postao najveći neprijatelj opozicije, kao i sve druge sastojke za jedan kvalitetan sendvič, a zatim se uputili ka predsedniku @buducnostsrbijeav i zajedno doručkovali.

Kada je reč o opoziciji, smešna su im pojeftinjenja jer su odavno napunili svoje džepove. Ipak, mi ćemo nastaviti da vredno radimo kako bi gradjani Srbije živeli bolje. Ova sniženja su samo deo tih mera. P.S. Sendvič je bio odličan - napisao je ministar.

Predsednik Vučić ranije danas najavio je da će se naredne nedelje naći još 10 proizvoda na akciji.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    13. septembar 2023 | 20:32

    Pojeftinjenje cena pokazuje da država brine o svim građanima.

  • Milos

    13. septembar 2023 | 17:10

    Bolja cena i parizer glavna tema dena, koju koristi opozicija da ismeva vlast, koja se trudi da kada sve poskupljuje snizavaju cene najosnovnijih namernica.

  • Plavi

    13. septembar 2023 | 19:33

    Narod je mogao da se uveri da je jos jedno Vucicevo obecanje ispunjeno

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>