• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starbaks u Crnu Goru stiže početkom sledeće godine: Dovodi ga jedna turska kompanija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Zeren Holdin zakupila je franšizu američkog lanca

  • 0
Starbucks, Starbaks, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

Prvi objekat poznatog američkog lanca kafeterija Starbaks biće otvoren u Crnoj Gori početkom sledeće godine, najavljeno je na sastanku direktora turske kompanije Zeren Holdin Mustafe Jigita i premijera Dritana Abazovića.

Kompanija Zeren Holdin zakupila je franšizu američkog lanca. Iz Vlade Crne Gore je saopšteno da je Jigit obavestio Abazovića o njihovoj nameri da otvore prvi Starbaks objekat u Crnoj Gori. Informisao je Abzovića da je u toku sprovođenje svih potrebnih procedura, piše Poslovni dnevnik. 

Navodi se da su turski biznismeni Abazovića upoznali sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim planom ulaganja u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina.

On je, kako se navodi, posebno istakao značaj dolaska svetskih brendova, poput Starbaksa, na crnogorsko tržište, uz napomenu da je Vlada u svakom trenutku spremna da pomogne stranim investitorima.

(Telegraf Biznis)

Video: Stranci a domaći u Beogradu: Rekli su da smo ludi, ali mi smo ovde srećni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>