• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mekdonalds ukida samouslužne aparate za gazirane napitke: Nema više dosipanja sokova do mile volje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubitelji opcije samoposluživanja nisu srećni zbog ovih vesti

  • 3
Mašina za služenje sokova Foto: Shutterstock

Mogućnost dosipanja gaziranih sokova u Mekdonalds restoranima širom Sjedinjenih američkih država je na izmaku.

Lanac brze hrane rekao je da će prestati da nudi opciju samoposluživanja u restoranima u SAD do 2032. godine, pokazuje izveštaj CNN-a.

Godinama su kupci Mekdonaldsa imali mogućnost da napune i dopune svoja gazirana pića do mile volje. Ali ta opcija je manje relevantna u eri kada se više ljudi odlučuje za porudžbinu za poneti ili za dostavu, umesto da jedu u samom restoranu.

Kompanija pravi i brojne druge promene kao odgovor na promene navika potrošača u ishrani. Nedavno je objavljeno da pokreće novi koncept restorana, CosMek, koji će imati manje prostora za sedenje.

Drugi faktori takođe mogu biti u igri u želji da se ukine samoposluživanje sokovima, a među njima su zabrinutost zbog krađa i zbog higijene.

Međutim, ljubitelji opcije samoposluživanja nisu srećni zbog ovih vesti. Kao što je neko jednostavno rekao na platformi društvenih medija X: "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee".

(Telegraf Biznis)

Video: Ovo su pet najskupljih razvoda ikada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>