Poznate nove cene goriva: Dizel skuplji za 4 dinara, a više ćemo plaćati i bezin
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Pero
Aj da se kladimo da nemogu oni toliko da poskupe olako mi možemo da platimo(naravno iz inata).
Anti-bot
Baci malo majoneza u cetvrt 'leba i nista se ne sekiraj! Robijooooo
GRB
Pa treba da se naplati PARIZER, pa deci sto dao 10000 crvene. Ali sve ce to narod pozlatiti. Kad pojedemo PARIZER. Strasno sta vise rade, ali treba da nas je... kad cutimo USTAJ SRBIJO DOK NIJE KASNO DA ISTERAMO CIRKUZANTE.