Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prodajemo predsednički sendvič, to je taj parizer" Vučićev recept postao glavna atrakcija pekare na Vidikovcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pekari se okupio i veliki broj dece koji su želeli da probaju ovaj specijalitet

"Prodajemo predsednički sendvič, to je taj parizer", poručuje radnica jedne pekare na pijaci na Vidikovcu dok pokazuje rukom na najnoviji specijalitet kuće inspirisan receptom Aleksandra Vučića koji ga je pred kamerama probao u sredu, nakon sniženja cena.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem probao je sendvič sa parizerom koji je jedan od sniženih proizvoda sa oznakom "bolja cena", a samo nekoliko dana nakon toga vlasnici ove pekare odličili su da isprobaju tehniku i uvrste ga u svoju ponudu.

Naime, prodavci tvrde da sendvič ima iste sastojke koje je koristio i Vučić u videu, osim zelene salate. Ono što odmah privlači pažnju jeste da je ovaj proizvod izdvojen od ostatka peciva, stoji na pultu, a pored njega je i natpis: "NOVO, NOVO, NOVO Predsednički sendvič", te je ne moguće ne primetiti ga.

Predsednički sendvič Foto: Telegraf

U pekari se okupio i veliki broj dece koji su želeli da probaju ovaj specijalitet, a prema njihovim reakcijama koje možete pogledati i u videu iznad teksta, zamerku nisu imali.

"Tekstura, ukus... Dobar je, dobar...", komentarisali su mališani.

Radnica pojašnjava da cena iznosi svega 99 dinara, ali i da je postao glavna atrakcija kupcima.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>