• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Članica OMR grupe postala partner Stellantisa za Srbiju i Crnu Goru, Ostoja Mijailović poručio: "Ponosan sam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velike vesti za polje automobila

  • 2
Ostoja Mijailović Foto: MN Press

Crossroad Adria, članica OMR Groupe, preuzela je odgovornost za zastupanje brendova Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Parts & Services, čime je postala partner Stellantisa na tržištima Srbije i Crne Gore.

Stellantis je jedan od najvećih svetskih proizvođača automobila i rešenja za mobilnost sa industrijskim aktivnostima u 30 zemalja i komercijalnim prisustvom na 130 tržišta širom sveta, sa veoma ambicioznim planom na polju elektifikacije i održive mobilnosti.

- Veoma sam ponosan na timove koji su predano radili na uspešnoj tranziciji i veliko hvala Stelantisu na ukazanom poverenju. Bićemo posvećeni razvoju i implementaciji poslovne strategije kao i zajedničkom podsticaju unapređenja autoindustrije u regionu - rekao je Ostoja Mijailović, predsednik OMR Group.

Što se tiče OMR grupa, osnovana je 2002. godine kao malo preduzeće u porodičnom vlasništvu, da bi se potom razvila u poslovni sistem kompanija koje su usredsređene na automobilsku, osiguravajuću, lizing i fleet menadžment industriju.

Grupa je prepoznata po kvalitetu, poverenju i profesionalnosti stečenim putem kontinuiranog poboljšanja svojih usluga. Danas, OMR Group broji oko 1000 zaposlenih i neke od njenih kompanija članova\pripadajućih kompanija su AKS Fleet Solution, Globos Osiguranje, British Motors, Fleet Management Team. Za više informacija posetite omrgroup.rs .

(Telegraf.rs)

Video: Partizan u problemu sa pojačanjima, Mijailović otkrio: Ne možemo da dovedemo nijednog mladog talenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zv

    2. oktobar 2023 | 21:20

    Vec vidim nove automobile u oku sokolovom

  • Milan Ultras Bg

    3. oktobar 2023 | 10:59

    Nesto mi se javlja da će sve državne institucije početi da voze fijat

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>