• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sukob tradicije i budućnosti: Poznate teme "GO conference"

Vreme čitanja: oko 1 min.

2 duela, 2 panela i 2 keynote govornika

  • 0
GO CONFERENCE WOW AGENCY BANJA LUKA Foto: Promo

Dva meseca pre GO conference, WOW Agency objavila je agendu događaja koji će prevazići sve do sada viđeno. Krovna tema "Razvoj privrede pod uticajem savremenih tehnologija" razrađivaće se kroz 2 duela, 2 panela i 2 keynote govornika.

Kako savremene tehnologije utiču na ljude, razvoj poslovanja, ali i na politički aspekt?

Da li smo spremni za promene? Da li će nas savremenost pregaziti ili ćemo se uhvatiti u koštac sa svim što nam se događa?

Preko 500 učesnika iz celog regiona imaće priliku da dobije korisne savete kako upravljati poslovanjem, kako uvoditi promene, ali i kako razviti nove veštine kod tima, te uz isti broj ljudi, uz pomoć savremenih alata poboljšati poslovanje, povećati produktivnost, prihod i profit.

Za sve one orijentisane na razvoj poslovanja, nakon zvaničnog konferencijskog dela, B2B susreti biće mesto razvoja novih poslovnih prilika. Kraj konferencije rezervisan je za spektakularan after-party.

-Konferencija će doneti ključne diskusije o uticaju savremenih tehnologija na privredu Balkana. Učesnici će imati priliku da čuju perspektive vodećih stručnjaka iz privrede i politike, razgovaraju o inovacijama i promenama koje donose savremene tehnologije, te istražiti načine kako da unaprede ekonomski razvoj u regionu - rekao je Danijel Petrović, CEO WOW Agency.

Dok ne objavimo i prva imena govornika, pozivamo vas da na vreme obezbedite svoje mesto, jer kotizacija nije ostalo još mnogo.

Jedno je sigurno - 12.12. je dan kada će privreda Balkana preći na sledeći stepenik, jer WOW Agency jeste generator razvoja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>