• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto Hrvati povlače Munchmallow iz supermarketa: Ovo je pozadina priče, oglasila se i kompanija

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju su proizvodi Munchmallow family od 210 grama i Munchmallow od 105 grama

  • 4
Munchmallow Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Hrvatski lanac supermarketa, Konzum, saopštio je da sa polica svojih objekata povlači proizvode Munchmallow family od 210 grama i Munchmallow pakovanje od 105 grama, sa rokom važenja zaključno sa 15. februarom naredne godine.

Podsećamo, proizvođač je Jaffa d.o.o Crvenka.

Kao razlog povlačenja navode promenjena organoleptička svojstva proizvoda. Uz izvinjenje građanima, dodali su da će svima, koji proizvod vrate u prodavnicu, biti vraćen novac.

A ovim povodom se oglasila i kompanija:

"Jaffa Crvenka donela je odluku da zameni Munchmallow 105 g i 210 g, sa rokom trajanja do 15.2.2024. svežim proizvodima, zbog izmenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbedni za upotrebu. Zamena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu se nalaze proizvodi u novoj ambalaži ˝Sav od Igre˝. Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja".

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>