• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U subotu prvo izvlačenje u drugom krugu "Uzmi račun i pobedi": Važe li uneti kodovi iz prethodnih?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom pet izvlačenja biće podeljeno 10 stanova

  • 0
Uzmi račun i pobedi Printskrin: RTS

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2023" počinje u subotu 14. oktobra i tokom pet izvlačenja, do 11. novembra, građanima će biti podeljeno 10 stanova.

Stanovi koji se dodeljuju u ovom drugom krugu nagradne igre su u naselju Zemunske kapije, šest stanova, a četiri su u bloku 63 na Novom Beogradu.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji preko instalirane aplikacije "Uzmi račun i pobedi" registruju svoje fiskalne račune bez obzira na njihove iznose.

Ovu aplikaciju je do sada inače instaliralo više od milion građana. U proseku se dnevno pošalje oko 804.000 računa, a prosečan iznos po računu je 1.046 dinara.

Izvlačenja u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18 časova.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" kako je ranije rekao ministar finasija Siniša Mali značajna je za fiskalni sistem Srbije, jer kako je naveo što su uređenije finansije, to je budžet veći, te preostaje više novca za povećanje plata i penzija, za jednokratna davanja i za izgradnju auto-puteva, bolnica, škola.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

U novom krugu Nagradne igre učestvuju svi do sada uneti računi, osim već izvučenih dobitnih računa.

Sve informacije u vezi nagradne igre građani mogu potražiti na sajtu uzmiracun.rs, u okviru koga se nalazi i NALED-ov kontakt centar za sva pitanja i nedoumice.

(Telegraf Biznis)

Video: Ovo su pravila igre "Uzmi račun i pobedi":Stiglo skoro 140.000 koverata, prvo izvlačenje 21.novembra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>