• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želite da posetite fabrike kompanije Rimac Automobili? Može, ali to će da vas košta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što će se, verovatno, mnogima posebno dopasti je činjenica da će posetioci moći da isprobaju čuveni model Nevera

  • 2
rimac Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Iz "Rimac Automobila" je objavljeno da će zainteresovani moći da posete fabrike te kompanije, tj. da zavire u sva postrojenja kroz turističku turu.

Tura uključuje posetu pogonu na Jankomiru u Zagrebu i namenjena je zaljubljenicima u električne automobile, a košta 30 evra. Doduše, studenti i osobe mlađe od 18 godina mogu proći jeftinije, za cenu od 10 evra.

Posetioce će kroz turu voditi vodič koji govori hrvatski ili engleski jezik, zavisno od želje klijenata, a svaka tura može da primi maksimalno 25 odraslih ili 45 dece i studenata, piše Poslovni dnevnik.

Kako je u nastavku najavljeno, posetioci će tokom posete imati priliku da saznaju više o istoriji "Rimac Automobila", da razgledaju šourum (showroom), proizvodni deo gde se izrađuju presvlake, proizvodnju baterija te montažu automobila, uključujući i garažu.

Ono što će se, verovatno, mnogima posebno dopasti je činjenica da će posetioci moći da isprobaju čuveni model Nevera, jer je ova vrsta vožnje rezervisana isključivo za kupce i klijente.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>