• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pošta Srbije po drugi put na Sajmu knjiga: Predstavili jedinstven program

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najavljene i pogodnosti za slanje pošiljki

  • 0

Pošta Srbije uvek je i na svakom mestu gde su naši građani i korisnici, istakao je v.d. direktora Zoran Đorđević povodom predstavljanja Pošte na 66. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga od 21. do 29. oktobra.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju Pošte Srbije, ovo preduzeće će obezbediti jednostavno, pouzdano i najpovoljnije slanje knjiga sa Poštinog štanda u areni Hale 1 Beogradskog sajma, na bilo koju adresu u zemlji, po ceni od 250 dinara po paketu/pošiljci.

- Radujemo se interakciji sa njima i ponovnom susretu na 66. Sajmu knjiga. Pošta je ovoj prestižnoj manifestaciji i posetiocima želela da doprinese više nego povoljnom fiksnom cenom za slanje jednog paketa/pošiljke bilo gde u Srbiji, da bi svi posetioci dodatno mogli da uživaju u "prazniku knjige"

Izdavače, takođe, pozivamo da posete Poštin štand i upoznaju se sa posebnim pogodnostima za slanje pošiljaka iz njihovih internet trgovina preko Pošte - rekao je Đorđević.

On je istakao saradnju Pošte i Udruženja književnika Srbije, koje će prvi put imati štand na Sajmu knjiga koji će podeliti sa Poštom, a posetiocima će zajednički ponuditi bogat i raznovrstan literarni i umetnički program. Između ostalog, dodao je, svetski poznata imena koja učestvuju na 60. Međunarodnim susretima pisaca u Beogradu, na Sajmu će predstaviti stvaralaštvo, potpisivati knjige i razgovarati sa čitaocima.

Program na štandu

Ovo je program koji vas očekuje na štandu Pošte Srbije i Udruženja književnika Srbije:

"Međunarodni susreti pisaca2 u nedelju 22. oktobra u 12 časova;

Književni matine – "Mladi dolaze", "Književne novine", "Izdavačka delatnost", "Žene pisci", i "Mali princ", od ponedeljka 23. oktobra do petka 27. oktobra, u 16 časova;

Promocija monografske studije "100 godina PTT muzeja" u sredu 25. oktobra u 11 časova.

Kreativne radionice o oslikavanju poštanske marke vodiće istaknuti umetnik i kreator poštanskih maraka Pošte Srbije Miroslav Nikolić, od 23. oktobra do 29. oktobra svakoga dana s početkom u 15 časova, dok će se dečje radionice „Poštanski satić” održavati od 12 do 14 časova svih dana Sajma.

U galerijskoj postavci biće izloženi Povelja cara Napoleona Bonaparte sa imperatorskim potpisom, Povelja Luja XIV sa kraljevskim zlatnim pečatom i potpisom vladara, posvete dobitnika Gonkurove nagrade, dve posvete Žaka Prevera novinaru Kosti Dimitrijeviću, Pisma kralja Milana Obrenovića sinu Aleksandru na francuskom jeziku, Pisaća mašina Desanke Maksimović, iz Legata Žarka Petrovića, i drugi vredni eksponati.

Izlagači će, takođe, imati priliku da sa predstavnicima Pošte razgovaraju o saradnji pod povoljnijim uslovima u segmentu dostave knjiga kupcima u njihovim internet knjižarama.

(Telegraf Biznis)

Video: Otvoren 19. BALKANFILA u Domu vojske Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>