• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važne poruke za zaposlene u Pošti na sastanku direktora Đorđevića sa najboljim radnicima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđević je istakao da će zarada iz dobiti za prethodnu poslovnu godinu koja je planirana i dogovorena, biti isplaćena zaposlenima odmah po dobijanju saglasnosti Ministarstva finansija

  • 0
Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije/Vuk Branković

Zoran Đorđević, v.d. direktor Pošte Srbije, odgovorio je na pitanja od interesa za sve zaposlene u Pošti prilikom današnje dodele priznanja "Najbolji radnik" za treći kvartal tekuće poslovne godine.

Direktor Đorđević predočio je aktivnosti koje poslovodstvo Pošte Srbije preduzima kako bi se u skladu sa ostvarenim dobrim poslovnim rezultatom poboljšao i materijalni položaj zaposlenih. Rekao je da će novim Pravilnikom o nagrađivanju biti uređeno ocenjivanje radnog učinka za sve zaposlene, i s tim u vezi obezbediti adekvatno upravljanje kadrovskim potencijalom, pojedinačno vrednovanje i nagrađivanje.

Istakao je da će zarada iz dobiti za prethodnu poslovnu godinu koja je planirana i dogovorena, biti isplaćena zaposlenima odmah po dobijanju saglasnosti Ministarstva finansija.

- Zahvaljujući upravo vrednom i posvećenom radu naših zaposlenih, u ovoj godini, prema dosadašnjim pokazateljima, zabeležićemo najbolji poslovni rezultat u poslednje tri godine. Ostvarili smo povećanje plata, nabavili novu opremu i vozila i napredovali u svim razvojnim oblastima. U narednom periodu, očekuje nas dalji rad na poboljšanju uslova rada. Projektovano novo povećanje plata, i to značajno, očekuje nas već početkom godine, kao i po završetku procesa reorganizacije, kada budemo imali kompletnu sliku novog sistema - rekao je Zoran Đorđević.

Dodao je da svi sastanci koje redovno održava sa menadžmentom, zaposlenima i sindikatima, imaju za cilj iznalaženje najboljih rešenja u otvorenom dijalogu.

- Nova organizacija i sistematizacija radnih mesta umnogome će poboljšati tržišnu poziciju naše kompanije, omogućiti kvalitetniji i fleksibilniji odgovor na nove zahteve tržišta, nove usluge i dalju modernizaciju, ali i ono što je podjednako važno i na čemu kontinuirano radimo – unapređenje položaja zaposlenih, povećanje zarada, razvoj i zadržavanje kvalitetnog kadra i dodatno nagrađivanje za postignute rezultate - zaključio je direktor Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>