• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova zemlja je proglašena za najprofitabilniju evropsku destinaciju za 2024. godinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Početkom godine Varšava se našla na listi 10 najprofitabilnijih gradova

  • 0
Varšava, Poljska Foto:Pixabay/12019

Pored živopisnih lepota koje nudi, nije na odmet znati i činjenicu da Poljska nije preterano skupa. Zbog toga ju je ugledni turistički časopis Lonely Planet proglasio za najprofitabilniju evropsku destinaciju za 2024. godinu.

Početkom godine Varšava se našla na listi 10 najprofitabilnijih gradova u Evropi prema sajtu Port Office, a našla se i na listi najpristupačnijih evropskih gradova za odmor u studiji Gambling 'N Go prenose Nezavisne.

Glavni grad Poljske ima bogatu istoriju i obnovljene istorijske četvrti, kao što je Stari grad, koji su pod zaštitom Uneska. Varšava je bila svedok mnogih istorijskih događaja, a njene znamenitosti kao što su Kraljevski zamak i Vilanovska palata pričaju priču o poljskoj kulturi i istoriji.

Još jedna bitna stanica u Poljskoj je grad Krakov. Ovaj biser Poljske poznat je po prelepom starom jezgru, koje takođe ima status svetske baštine Unesko.

(Telegraf Biznis)

Video: Posetili smo najpoznatiju metro stanici na svetu, ovo su cene u njenom restoranu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>