• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodeljeni ugovori mladim preduzetnicima u Vlasotincu: Vrednost svakog 250.000 dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ugovori se dodeljuju u okviru projekta "Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom upravnom okrugu"

  • 0
Mladi posao zaposlenje karijera Foto: Shutterstock

Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović dodelio je u četvrtak Ugovore o sufinasiranju projekata za deset mladih preduzetnika iz ove varoši.

Svaki od njih dobiće po 250 hiljada dinara za unapređenje preduzetništva u okviru projekta "Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom upravnom okrugu".

- Naša namera je da podstaknemo mlade ljude, mlađe od 35 godina, da pristupe razvoju sopstvenog biznisa kroz samozapošljavanje -naglasio je ovom prilikom Petrović.

Sufinasiranje ovih projekata finasijski prate 8 lokalnih samouprava iz Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, kao i Centar za razvoj ovih okruga i nadležno Ministarstvo za ravnomerni regionalni razvoj.

Ista sredstva shodno usvojenim projektima dobiće mladi preduzetnici iz: Bojnika, Medveđe, Surdulice, Vladičinog Hana, Trgovišta, Vranja i Leskovca.

(Telegraf Biznis/Toma Stevanović)

Video: U Pokrajinskoj vladi dodeljeni ugovori za 12 lokalnih samouprava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>