• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pređi vikendom na najbolji deo i ostvari 1000 dinara keš-bek!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ste znali da vam plaćanje Mastercard karticama u mobilnim novčanicima kod odabranih trgovaca omogućava da svakog vikenda ostvarite keš-bek?

  • 0
Mastercard Foto: Promo

Zar ne bi bilo sjajno kada biste uvek mogli da odmah pređete na najbolji deo svega što radite, na prvi gutljaj kremaste kafe koju pijete sa prijateljima u omiljenom kafiću ili na bezbrižnu igru sa najmlađima nakon posete njihovoj omiljenoj radnji sa igračkama?

Mi znamo kako – koristite mobilne novčanike za brza, jednostavna i sigurna plaćanja! Uz mobilni novčanik, vi svom telefonu – koji svako od nas ima sa sobom u bilo koje doba dana – dodajete i mogućnost za plaćanje, tako da svoja svakodnevna plaćanja obavljate još jednostavnije, bez potrage za novčanikom ili brojanja kusura, tako da još brže stižete do najboljeg dela.

A sada, najbolji deo ove priče - ukoliko ste korisnik Mastercard kartice i koristite mobilni novčanik za plaćanje, u novembru i decembru imate priliku da ostvarite keš-bek u iznosu od 1000 dinara svakog vikenda u toku kojeg kod određenih trgovaca: Cineplexx, dm, Hleb & Kifle, Mercator, Roda i Idea i Sport Vision obavite mobilna plaćanja u minimalnom zbirnom iznosu od 3000 dinara! To znači da svakog vikenda, u periodu od 4. novembra do 31. decembra, imate priliku da ostvarite 1000 dinara keš-beka, do maksimalnog iznosa od 9000 dinara tokom cele kampanje.

Kako do mobilnog novčanika?

Pre svega je potrebno da sa svojom bankom koja vam je izdala Mastercard platnu karticu proverite da li je omogućila uslugu mobilnih novčanika. U Srbiji je to trenutno devet banaka: Banca Intesa, Banka Poštanska štedionica, Mobi banka, NLB Komercijalna banka, OTP banka, ProCredit banka, Raiffeisen banka, UniCredit banka i Halkbanka. U njihovoj ponudi možete pronaći novčanik po svojoj meri, u zavisnosti od toga da li koristite iOS ili Android uređaj.

Samo proces pokretanja mobilnog novčanika je jednostavan – nakon instaliranja aplikacije, kliknete na opciju "+" i unosite podatke o svojoj kartici bilo ukucavanjem potrebnih podataka ili slikanjem kartice. Nakon toga, mobilni novčanik sa vašom Mastercard karticom spreman je za plaćanja bilo gde da već plaćate beskontaktno. Plaćanja se mogu potvrditi biometrijski, odnosno skeniranjem lica ili otiska prsta, ili ukucavanjem šifre za otključavanje telefona.

Dakle, nema potrebe da čekate - instalirajte mobilni novčanik i odmah pređite na najbolji deo.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>