• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

U čije ruke ide glavna premija, saznaćemo uskoro: Više od milion građana "igra" za stan u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim za sebe – možete da otvorite profile i šaljete račune za još četiri člana vaše porodice ili kruga prijatelja

  • 4
Uzmi račun i pobedi Printskrin: RTS

Broj punoletnih građana koji su se od početka godine okušali u trci za nagrade vredne 1,7 miliona evra, u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, prevazišao je brojku od milion, dok je putem mobilne aplikacije do sada skenirano i poslato gotovo 300 miliona fiskalnih računa.

To je više nego dvostruko veći odziv nego prethodnih godina, kada su građani slali račune u kovertama, a ovom uspehu doprinela je i mobilna aplikacija Poreske uprave koja je jednostavna za korišćenje i omogućava lak i brz unos fiskalnih računa, saopšteno je.

Do sada su stanovi otišli srećnim dobitnicima koji su svoje kupovine ostvarili u Lazarevcu, Šidu, Kragujevcu, Pančevu, Beogradu, Kikindi, Inđiji i Leskovcu, a najniži „srećni račun“ iznosio je svega 27,96 dinara.

U čije ruke će otići glavna premija, saznaćemo vrlo uskoro, budući da je poslednje, peto izvlačenje u drugom krugu zakazano za subotu, 11. novembra 2023. godine, od 18 časova na Radio-televiziji Srbije, kada će biti dodeljena dva stana u novobeogradskom naselju „Petica“ – trosoban od 75 metara kvadratnih, i četvorosoban od čak 99 kvadrata.

Skeniranje računa za nagradnu igru biće omogućeno do 12 časova istog dana, pa je, piše u saopštenju, važno da građani blagovremeno unesu sve svoje račune i da ne čekaju poslednji trenutak.

Podsećamo, u igri mogu da učestvuju samo ispravni fiskalni računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji naše zemlje, u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum

izdavanja.

Osim za sebe – možete da otvorite profile i šaljete račune za još četiri člana vaše porodice ili kruga prijatelja.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Stankovic

    7. novembar 2023 | 16:16

    Dzabe igraju kad se zna vec ko je dobio .

  • Sasa Ignjatovic

    7. novembar 2023 | 21:18

    Ne mogu da verujem poslao sam 50 hiljada racuna,100 %je namesteno nemogu da verujem da na jugo istoku Srbije nemoze niko nista da dobije u Pirotu

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>