• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Koka-Kola u Hrvatskoj: Evo šta sada kažu povodom sporne situacije sa mineralnom vodom

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Državni inspektorat Republike Hrvatske je potvrdio da je serija sigurna za konzumaciju", objavili su iz kompanije

  • 0
Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate Foto: Shutterstock

Povodom spornog slučaja sa mineralnom vodom Romerquelle, za koju se tvrdi da je izazvala trovanjem širom Hrvatske, kompanija Koka-Kola je izdala novo saopštenje.

Naglasili su da njihove analize nisu pokazale nikakve nepravilnosti, ali da, ipak, povlače sa tržišta određene serije flašice Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate od 330 ml.

"Nakon analize Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate 330 ml, serije roka trajnosti 31. marta 2024. Državni inspektorat Republike Hrvatske je potvrdio da je serija sigurna za konzumaciju. Naše interne analize i dalje ne pokazuju nepravilnosti u proizvodnji bilo kojeg od naših proizvoda. U vezi s jednom flašicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate 330 ml, povezanom sa slučajem, kriministalistička analiza je u toku", navode iz Koka-Kole, a prenosi Jutarnji list.

Flašice iz navedene serije se povlače sa tržišta u interesu javnog zdravlja, dodaju.

"Nastavljamo da pružamo punu podršku nadležnim institucijama u preduzimanju koraka za zaštitu javnog zdravlja. Svim pogođenim sagrađanima želimo brz i potpun oporavak", ističe se dalje u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>