• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

HVAC je jedna od najbrže rastućih industrija na svetu: "Tesla" ove godine premijerno na C&R sajmu u Madridu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na prestižnom C&R sajmu u Madridu, skupu na kojem se postavljaju standardi u HVAC industriji, Tesla će predstaviti svoje najinovativnije proizvode i sisteme za klimatizaciju i brigu o vazduhu

  • 1
Tesla u Madridu Telegraf Foto: Tesla

Da li ste znali da je HVAC sektor (Heating, Ventilation and Air Conditioning), odnosno industrija grejanja, ventilacije i klimatizacije, u 2022. godini generisala čak 44,5 milijardi dolara?

To, svakako, dovoljno govori o njenom potencijalu, kao i o rastućoj potražnji za ovim proizvodima na tržištu.

U skladu sa tim, brojne svetske kompanije nastavljaju da investiraju u HVAC rešenja. Među njima je i prestižna domaća kompanija Comtrade, čiji je brend Tesla napravio svojevrsnu revoluciju na tržištu u regionu. Kao globalni brend kućnih aparata i potrošačke elektronike vrhunskog kvaliteta, Tesla ubrzano raste i nastavlja da posluje na visokom nivou, prateći trendove i inovacije.

Više o brendu Tesla možete pronaći i na LinkedIn profilu.

U vreme kada nam je važno ne samo da se ugrejemo ili rashladimo, već i da brinemo o životnoj

sredini i o tome kakav vazduh udišemo, potrošači se svesno sve više okreću inovativnijim i održivijim rešenjima.

Na prestižnom C&R sajmu u Madridu, skupu na kojem se postavljaju standardi u HVAC industriji, Tesla će predstaviti svoje najinovativnije proizvode i sisteme za klimatizaciju i brigu o vazduhu. Među njima su klime, toplotne pumpe, prečišćivači vazduha, odvlaživači, ovlaživači, i ostali uređaji koji doprinose prijatnijoj, zdravijoj i lepšoj atmosferi u domu ili poslovnom prostoru.

C&R sajam u Madridu zakazan je za period od 14. do 17. novembra, a Tesla će svoje uređaje izložiti u hali broj 9, na štandu 9F31. Ovaj sajam je, inače, najvažniji komercijalni događaj u sektoru klimatizacije, grejanja, ventilacije i industrijskog i komercijalnog hlađenja, i kao takav odlična prilika za Teslu da posetiocima koji dolaze iz celog sveta predstavi svoj impresivan asortiman.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>