• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gorica Jovović je privremena generalna direktorka kompanije Delez Srbija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gorica Jovović će od 1. januara 2024. godine biti imenovana za privremenu generalnu direktorku kompanije Delez Srbija

  • 0
Gorica Jovović, privremena generalna direktorka kompanije Delez Srbija Gorica Jovović, privremena generalna direktorka kompanije Delez Srbija/ Foto: Promo/ Predrag T

Ona će naslediti Jan-Villem Dokhejra posle tri uspešne godine na čelu kompanije. Gorica će odgovarati Jesperu Lauridsenu, generalnom direktoru Ahold Delez za region centralne i jugoistočne Evrope (CSE).

Gorica trenutno obavlja funkciju potpredsednice za nabavku i pozicioniranje proizvoda u Delez Srbiji. Njeno imenovanje na poziciju privremene generalne direktorke, rezultat je njene impresivne decenijske karijere u kompaniji i svedoči njenoj izuzetnoj poslovnoj sposobnosti i upravljanju.

Jan-Villem Dokhejra Jan-Villem Dokhejra/ Foto: Promo/ BRIAN DONNELLY

-Znanje i iskustvo koje je Gorica stekla prevashodno u domenu komercijalnog poslovanja, u kombinaciji sa dokazanom sposobnošću da motiviše i vodi različite timove, čini nas uverenim da će pod njenim rukovodstvom naše poslovanje u Srbiji nastaviti da raste i dodaje održivu vrednost našim kupcima, našim zaposlenima i lokalnoj zajednici - rekao je Jesper Lauridsen, generalni direktor Ahold Delez za region centralne i jugoistočne Evrope (CSE).

Gorica Jovović predvodiće Delez Srbiju, najveći maloprodajni lanac na tržištu, članicu grupe Ahold Delez. Delez Srbija zapošljava 13.000 ljudi, upravlja sa 520 Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnica i Maxi on-line poslovanjem i svakodnevno opslužuje više od pola miliona kupaca. Kompanija je posvećena obezbeđivanju visokokvalitetnog iskustva kupovine, pružajući svojim kupcima bolji izbor i širok spektar lokalnih proizvoda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>