• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

GOSTOPRIMSTVO I TRADICIONALNI OBIČAJI: Airport Garden proslavlja uspešan završetak konstrukcije projekta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Airport Garden, inovativni projekat Jerry Cateringa i Obelisk Gradnje, s radošću označava završetak nove faze izgradnje stambenog kompleksa na Novom Beogradu- završetak konstrukcije projekta. Sa zadovoljstvom i ponosom zbog postignutog, pozivaju sve da se pridruže proslavi, koja će se održati u petak, 17. novembra, od 14h na samom gradilištu Airport Gardena

  • 0
Airport Garden Foto: Promo/ Airport Garden

Ova svečanost, koja je već postala tradicionalna za ove investitore, uključuje pečenje vola na ražnju po drugi put ove godine. To pruža priliku budućim stanarima, partnerima, saradnicima, komšijama i građanima da zajedno uživaju u jedinstvenom trenutku. Investitori su već na samom početku projekta istakli važnost srpske kulture i simboliku gostoprimstva prilikom obeležavanja završetka bitnih faza u izgradnji objekta.

Ova veličanstvena manifestacija, i pečenje vola na ražnju, bude sećanja na prošla vremena, istovremeno predstavljajući simbol posvećenosti projektu Airport Garden. Investitori su postavili cilj stvaranja prostora koji će pružiti kvalitetan život, udobnost i sigurnost budućim stanarima.

-Pečenje vola na ražnju nije samo gastronomski doživljaj - to je prilika da ujedinimo ljude, proslavimo zajedništvo i simbolizujemo radost uspešne izgradnje. Nastavićemo da i u budućnosti negujemo srpsku tradiciju i gostoprimstvo! - poručuju investitori.

Airport Garden Foto: Promo/ Airport Garden

Airport Garden predstavlja moderni kompleks stanova na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu, sa arhitektonskom impozantnošću, estetskom privlačnošću i funkcionalnom superiornošću. Airport Garden pruža udoban i savremen način života svojim budućim stanarima, koji će se useliti početkom 2025. godine. Renomirana građevinska kompanija Gradina d.o.o. preuzela je ulogu glavnog izvođača radova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>