• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zdravlje Leskovac slavi 70 godina uspešnog poslovanja – Inspiracija za nova ulaganja u Srbiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompanija Zdravlje Leskovac svečano je obeležila značajan jubilej - sedam decenija posvećenosti inovativnosti, poverenju i kvalitetu

  • 0
Zdravlje Leskovac 70. godina postojanja Foto: Promo/ Miloš Stojković

Proslava, održana u petak, 24. novembra, okupila je više od 350 gostiju, uključujući poslovne partnere, saradnike i predstavnike institucija koji su zajedno sa zaposlenima oživeli sećanja na dugogodišnju istoriju kompanije Zdravlje.

U svom govoru tokom proslave, Levent Selamoglu, predsednik Odbora Direktora, prisetio se trenutka kada je kompanija Frontier Pharma preuzela Zdravlje Leskovac tokom pandemije COVID-a, izrazivši zadovoljstvo tim potezom.

-To je jedna od najboljih odluka koje sam ikada doneo, i zahvalan sam našem generalnom direktoru, gospodinu Kirenu Naidoo-u, koji nam je predstavio ovu ideju, kao i našim poslovnim partnerima koji su podržali ovu odluku. Svi sa kojima smo se sreli, bilo da su to naši zaposleni ili najviši državni zvaničnici s kojima smo bili u kontaktu, srdačno su nas dočekali, i želim da izrazim svoju zahvalnost svima povodom toga - istakao je on, dodavši da kompaniju na čijem je čelu, takva, pozitivna atmosfera, motiviše da nastavi investicije u Srbiji, i da, kako je rekao, i dalje uvodi nove i napredne tehnologije, poput biotehnologije i terapija genima.

Zdravlje Leskovac 70. godina postojanja Foto: Promo/ Miloš Stojković

-Verujemo u ljude i budućnost Srbije, i trudićemo se da doprinesemo njenom razvoju našim naporima - zaključio je Selamoglu.

Kiren Naidoo, generalni direktor, pridružio se rečima radosti povodom obeležavanja 70. godišnjice kompanije Zdravlje Leskovac, i naglasio kako je ovakav jubilej monumentalno postignuće za svaku kompaniju i dokaz njene otpornosti i snage.

-Zdravlje je prošlo kroz mnoge transformacije tokom godina i danas smo ponosni na njegov položaj kao prvoklasnog i pouzdanog snabdevača farmaceutskih proizvoda pacijentima širom sveta. Dok gledamo ka sledećih 70 godina, trudićemo se da ostvarimo zaista jedinstvene ciljeve koji će transformisati i negu pacijenata i industriju nauke i tehnologije u zemljama u kojima poslujemo. Sa našom odlučnošću, uz timski rad i podršku naših ključnih zainteresovanih strana, verujemo da je sve moguće - poručio je Naidoo.

Zdravlje Leskovac 70. godina postojanja Foto: Promo/ Miloš Stojković

Dan kada je obeležen 70. rođendan ove kompanije, nije samo prilika za pogled unazad na postignuća, već i izraz zahvalnosti svim zaposlenima, partnerima i klijentima koji su doprineli dugovečnosti i uspehu kompanije Zdravlje Leskovac. Kompanija sa novim elanom i radošću teži ka ostavarivanju svoje misije u narednim godinama i prepoznaje trud i zalaganje svih koji su doprineli ugledu i uspehu ove prestižne kompanije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>