• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija HONOR jedina zabeležila pozitivan rast u Evropi

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uprkos periodu koji je bio obeležen značajnim izazovima u industriji pametnih telefona, kompanija HONOR je uspela da ostvari značajan rast na tržištu Evrope

  • 0
Honor Foto: Promo/ Honor

Ovakav trend je rezultat pada isporuka pametnih telefona na istom, prema istraživanju koje je objavila kompanija Counterpoint Research.

Isporuke pametnih telefona u Evropi u trećem kvartalu ove godine zabeležile su pad od 11% u odnosu na isti period prethodne godine, pri čemu Zapadna Evropa beleži pad od 8%, a Istočna Evropa od 15%.

Kompanija HONOR je uspešno odgovorila na sve tržišne izazove i na taj način ostvarila status jedne od top pet kompanija koje su zabeležile godišnji rast u Evropi.

Honor Foto: Promo/ Honor

Kontinuirano unapređivanje proizvoda i lansiranje nove HONOR Magic serije dovelo je do uspešnijeg pozicioniranja na tržištu Evrope, posebno kada govorimo o predstavljanju HONOR Magic V2 telefona. Osim pozitivnih rezultata, ovakva situacija naglašava otpornost brenda i sposobnost dubokog razumevanja potreba korisnika. U narednom periodu kompanija HONOR će nastaviti da pokazuje snažnu posvećenost prilikom donošenja pravih inovacija na tržištu i pružanju izuzetnog kvaliteta i vrednosti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>