• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kongresni centar među "zlatnim borovima": Raspisan tender za velelepni objekat, a ovo je rok za prijavu

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaz sa trga najverovatnije će biti natkriven, a kongresna sala smeštena na prvom spratu

  • 1
Planina Zlatibor Foto: RINA

Jedna od naših najpopularnijih planina, Zlatibor, u narednom periodu mogla bi da dobije velelepni kongresni centar, a lokalna Turistička organizacija raspisala je javnu nabavku za usluge izrade tog projekta. Predviđeno je da budući kongresni centar primi 1.000 ljudi, ali da sadrži prostran ulaz, lobi, plenarnu salu, sobe za odmor i izložbeni prostor, potvrđeno je za RINU.

Ulaz sa trga najverovatnije će biti natkriven, a kongresna sala smeštena na prvom spratu. Ispred ulaza potrebno je projektovati trg koji povezuje okolni sadržaj i kongresni centar.

Izabrani projektanti imaće rok od 180 dana za izradu projekta, a odabrani ponuđač treba i da pripremi neophodnu projektno-tehničku dokumentaciju za izdavanje lokacijskih uslova, građevinske i upotrebne dozvole.

Rok za prijavu na tender je 21. decembar.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yovana

    7. decembar 2023 | 16:26

    Kome treba kongresni centar,cisto pranje para..Zlatibor je cista betoncina,i ono malo prirode i to ce na kraju biti zabetonirano..Uzas..

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>