• 16
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić i Vučević obišli završne radove na putu Ratkovo - Pivnice -Despotovo

T. U.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o deonici dugoj 15,2 kilometra, a vrednost radova je 430 miliona dinara bez PDV-a

  • 16
Goran Vesić Foto: Predrag Mitić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ministar odbrane Miloš Vučević obišli su danas završne radove na rehabilitaciji puta Ratkovo - Pivnice -Despotovo koji spaja opštine Odžaci i Bačka Palanka, a rekonstruiše se posle oko 50 godina.

Reč je o deonici dugoj 15,2 kilometra, a vrednost radova je 430 miliona dinara bez PDV-a.

Radovi na kolovozu su završeni, ostalo je da se urade ćuprije odnosno prilazi do kuća meštana i da se postave bankine, a ministar Vesić kaže da da su ulaganja u putnu infrastrukturu važna jer se time podiže kvalitet života građana i ističe da se država trudi da se ravnomerno razvija svaki deo naše zemlje.

Vesić je rekao da je samo u Južnobačkom okrugu rekonstruisano puteva u vrednosti od 730 miliona dinara, a da su u toku radovi u vrednosti od oko 1,7 milijardi dinara.

Između ostalog, najavio je da će 13. decembra početi izgradnja brze saobraćajnice od Bačkog Brega do Srpske Crnje, pod nazivom "Osmeh Vojvodine".

Takođe, naveo je da će ovog meseca početi da se gradi i autoput Beograd - Zrenjanin - Novi Sad, dužine 105 kilometara.

Rekonstrukcija puta Ratkovo - Pivnice -Despotovo urađena je na inicijativu meštana koji su zahvalili na ispunjenom obećanju i istakli da im ovo mnogo znači.

Video: Vesić: 85 miliona evra za kanalizacionu mrežu u Borskom okrugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubo

    5. decembar 2023 | 19:52

    Zahvalnost meštana koji su inicirali rekonstrukciju puta Ratkovo - Pivnice - Despotovo je veoma važna. Očigledno je da su im ovi radovi mnogo značili i da će im olakšati život.

  • Ninoslav

    5. decembar 2023 | 20:01

    Ulaganja u puteve su ulaganja u budućnost. Zahvaljujući ovom projektu, naša zajednica će biti povezana i lakše će ostvarivati svoje ciljeve.

  • Ninko

    5. decembar 2023 | 19:58

    Velika podrška ministru Vesiću i ministru Vučeviću na njihovom angažovanju i zalaganju za poboljšanje infrastrukture. Hvala vam što se trudite da život građana postane kvalitetniji.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>