• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Cvetković posetio Lazarevac i razgovarao sa privrednicima te opšine

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prilikom sastanka sa rukovodstvom Gradske opštine Lazarevac, Cvetković je istakao da ovo mesto zaslužuje posebnu pažnju zbog svog velikog potencijala

  • 0
Ministar privrede Slobodan Cvetković, Lazarevac Foto: Ustupljene fotografije

Ministar privrede Slobodan Cvetković posetio je danas Lazarevac. Prilikom sastanka sa rukovodstvom Gradske opštine Lazarevac, Cvetković je istakao da ovo mesto zaslužuje posebnu pažnju zbog svog velikog potencijala, putne infrastrukture i stanovništva koje broji oko 60 hiljada, kao i Kolubare najvećeg ugljenokopa na Balkanu.

"Obilazeći opštine širom Srbije gledamo šta je do sada urađeno i sagledavamo potrebe lokalnih samouprava, kako bi se unapredili privredni potencijali. Shodno tome, istakao bih da Ministarstvo privrede ima određena sredstva namenjena za razvoj poslovne infrastrukture.

Na tome ćemo u dogovoru sa rukovodstvom Gradske opštine Lazarevac ubuduće raditi, a sve u cilju sticanja preduslova za dolazak investitora", poručio je Cvetković.

Ministar privrede Slobodan Cvetković, Lazarevac Foto: Ustupljene fotografije

Cvetković je, takođe, istakao da je Ministarstvo izdvojilo 3,4 milijarde dinara bespovratnih sredstava za podršku sektoru malih i srednjih preduzeća (MSP) i preduzetnika. Onima koji razmišljaju da započnu ili prošire svoje poslovanje, poručio je da sada postoji šansa za to, jer je Ministarstvo izdvojilo 3,4 milijarde dinara bespovratnih sredstava za podršku sektoru malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Cvetkovic koji je ujedno i predsednik gradskog odbora SPS Novi Sad, odrzao je sastanak sa članovima opštinskog odbora SPS Lazarevac i tom prilikom istakao da će izgradnja industrijske zone i gradskog parka, poboljšati uslove života u tom gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>