• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

UniCredit Bank Srbija svečano proglasila pobednike nagradnog takmičenja "Nagrađujemo kada uspešno sarađujemo"

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao banka koja je više od 20 godina pouzdan partner privredi i stanovništvu na domaćem tržištu, UniCredit Bank Srbija proglasila je pobednike nagradnog takmičenja "Nagrađujemo kada uspešno sarađujemo" namenjenog malim preduzećima i preduzetnicima

  • 0
UniCredit Banka Foto: Beta/Milan Obradović

Na svečanoj ceremoniji održanoj 5. decembra u Beogradu, Banka je proglasila tri pobednika i dodelila vredne nagrade. Za prvu nagradu preduzeću "MS TOP TRADE DOO" dodeljeno je novo komercijalno vozilo, drugu nagradu preduzeću "MATIĆ PROMET BEČEJ SVETLANA MATIĆ PR" laptop poslovnih performansi i treću nagradu preduzeću "DEZEN PLUS DRAGAN ISAILOVIĆ PR" tri kotizacije za pohađanje kursa ili treninga koji se održava u Srbiji, a koji se odnosi na teme razvoja poslovanja u segmentu preduzetništva.

Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Bank Srbija ovim povodom istakao je:

-UniCredit Banka svakom aktivnošću svoje klijente stavlja u centar poslovanja. Nastojimo da budemo ne samo stabilan i siguran oslonac, već i pouzdan partner koji vrednuje saradnju. Verujem da smo ovim Nagradnim takmičenjem to i dokazali. Nastavićemo da pratimo tržišne trendove i da svojim klijentima pružamo najkvalitetnije proizvode i usluge.

UniCredit Banka Foto: Beta/Milan Obradović

Rastko Nicić, član Izvršnog odbora i direktor poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija, izjavio je:

-Kroz ovo Nagradno takmičenje cilj nam je bio da malim preduzećima i preduzetnicima pokažemo da zaista cenimo i vrednujemo lojalnost i saradnju, i da ih na ovaj način dodatno osnažimo. Trudimo se da klijentima omogućimo personalizovan pristup i da razumemo njihove individualne potrebe kako bismo ih podržali da izaberu najbolji put za sebe u svakoj fazi poslovanja. Nagrade su usmerene prema potrebama klijenata i nadamo se da će im olakšati barem deo poslovanja, kao i da će na taj način osetiti podršku sa naše strane.

Pravo na učešće u Nagradnom takmičenju imali su svi postojeći i novi biznis klijenti banke, a koji su korisnici ili su tokom trajanja perioda nagradnog takmičenja postali korisnici nekog od sledećih paketa platnih računa banke: -BizStandard, BizGold, BizPrestige, ProStandard, ProGold, ProPrestige.

Kriterijumi za učešće, bodovanje klijenata i ostvarivanje nagrada su detaljno opisani u Pravilniku koji se nalazi na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>