• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Slavoljub 20 godina igrao iste Loto brojeve, doneli mu sreću: Neverovatne priče o dobicima, ovo je 5 najvećih

M. L.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najveći dobitak na Loto-u u Srbiji ostvaren je 2019. godine, u Subotici, i iznosio je neverovatnih šest miliona evra. Sedmica je i sada vrlo visoka, trenutno se igra za čak 4.950.000 evra

  • 0
Dobitnik na lotou,  bingo, pare, novac, evri, sreca, radost, zarada, dobitak Foto: Shutterstock

Sreća nam se često osmehne kada joj se najmanje nadamo, kada ni ne slutimo da će nam se tek tako desiti nešto lepo, što bi naš život moglo da okrene u drugom smeru. I svi volimo kada čujemo takve priče, jer nam one daju podstrek da ne odustajemo i da nikada ne prestajemo da se nadamo.

E pa baš tako počinje priča mnogih dobitnika u igrama na sreću, običnih ljudi iz naroda koji možda i nisu imali velika očekivanja, ali su uvek verovali.

Slavoljub Radovanović (60) iz Boljevca, rudar u penziji, ispričao je kako je čak 20 godina igrao iste Loto brojeve, pet kombinacija po kolu. Kada se konačno našao u ulozi dobitnika, svi u porodici ostali su u šoku.

Izabrali smo neke srećne datume i verovali smo u našu kombinaciju. Međutim, kako pratimo Loto izvlačenje, videli smo da imamo samo zamenu, ali i da je na kraju auto izvučen u Boljevcu. Nismo verovali da smo to mi - započeo je svoju priču Slavoljub.

Loto dobitnik, Slavoljub Radovanović Slavoljub Radovanović, Foto: DLS

Međutim, kako je žena malo bolje pogledala listić shvatili su da je auto njihov. Ovaj veliki dobitak bračni par Radovanović odlučio je da pokloni svom sinu Damiru.

"Nastavljamo da igramo i nadamo se da smo baš mi budući Loto milioneri", dodao je Slavoljub.

Biti milioner, sudeći po osvajanim iznosima u Srbiji, nije nerealno. Najveća ikada izvučena sedmica iznosila je čak šest miliona evra, a dobitni listić uplaćen je 2019. godine u Subotici. Dve godine ranije, dobitak od neverovatnih 4.500.000 evra otišao je u Odžake.

U top 5 najviših iznosa spadaju i dva u Beogradu, 3.300.000 koji su izvučeni 2022. godine i 3.000.000 osvojenih baš ove godine. A tu je i neverovatnih 2.900.000 evra izvučenih 2021. godine u Subotici.

Iznos za koji se sada igra takođe je neverovatan i iznosi čak 4.950.000 evra.

Igra je zabava koja može da donese veliki dobitak igračima, nekima premija zaista može da promeni život. Sreća je stvar koju delimo i time je uvećavamo. Jer svaka nagrada, pored dobitnika, usreći i ljude iz njegovog okruženja.

Manje je poznato, a takođe jako važno i to da deo novca koji Državna lutrija Srbije uplaćuje u fond države, odlazi u humanitarne svrhe. Tako deo novca kojim mi igramo na sreću, stiže i kao pomoć Crvenom krstu, ljudima sa invaliditetom, ide za lečenje retkih bolesti, kao i raznim sportskim organizacijama.

Pozvao sam suprugu da javim dobitak, a ona je rekla: "Rano je za takve šale"

Dobici obično stignu u pravi čas. Kad smo, narodski rečeno, u škripcu ili, još lepše, kada stigne prinova. Dragana Vujnovića iz Novog Sada sačekalo je divno jutro posle Bingo izvlačenja.

Loto dobitnik, Dragan Vujnović Dragan Vujnović, Foto: Lutrija.rs

"Ja sam onlajn igrač. Isključivo igram na sajtu lutrija.rs jer mi je tako mnogo lakše i brže. Tog jutra kada sam se ulogovao na svoj nalog i želeo danje da igram za sledeće kolo, shvatio sam da mi je nalog blokiran. Pozvao sam podršku Državne lutrije Srbije i otkrio da je zapravo "blokiran" velikim dobitkom. Rekli su mi sedite Dragane, osvojili ste auto Hyundai Bayon", počeo je svoju priču srećni dobitnik.

Dragan nam je otkrio da je isto jutro pozvao suprugu da joj kaže kako su osvojili auto te da mu je ona odgovorila: "Rano je za takve šale!"

"Svi smo bili u neverici. Interesantno je da smo žena i ja razmišljali o promeni automobila jer imamo bebu i treba nam veći gepek kako bismo za put spakovali svu bebeću opremu. I eto ovaj auto je stigao u našu porodicu baš u pravo vreme", otkrio nam je Dragan.

I on se, kao i Slavoljub, nada jednog dana - sedmici.

Ovo su gradovi sa najvećim dobicima na Loto-u u poslednjih 10 godina

Neki govore i da veliki dobici odlaze u Beograd, ali statistika to i ne potvrđuje. Najveći dobici u poslednjih 10 godina išli su i u Aranđelovac ( 2.400.000 evra), Kučevo (2.400.000 evra), Ruma (1.850.000 evra), Subotica (6.000.000 evra), Prijepolje (2.500.000 evra), Jakovo (2.000.000 evra), Paraćin (1.900.000), Prnjavor (1.700.000), Kraljevo (2.500.000)....

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>