• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

MAXI potvrdio da je "Poslodavac partner"

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompaniji Delez uručeno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

  • 0
Delez Srbija Foto: Promo/ Delez Srbija

Drugu godinu zaredom, kompanija Delez Srbija nagrađena je sertifikatom "Poslodavac partner" za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Ovo priznanje, koje dodeljuje konsultantska kuća SELECTIO, rezultat je uspešnog ispunjavanja visokih kriterijuma praksi u ljudskim resursima koje potvrđuju posvećenost kompanije zadovoljstvu zaposlenih i kreiranju kvalitetnih i podsticajnih uslova rada.

Prestižno priznanje "Poslodavac partner" odraz je primene najviših standarda Delez Srbije u oblasti upravljanja zaposlenima i obezbeđivanja programa benefita koji pozitivno utiču na njihovo zadovoljstvo. Opsežne analize nezavisnog tima stručnjaka pokazale su izvrsne rezultate kompanije, koja je najviše ocene dobila u kategorijama "Uključenost zaposlenih i inspiracija" i "Transformacija i rast", sa posebnim isticanjem dobre poslovne prakse kada je u pitanju briga o zaposlenima.

-Pažljivo smo slušali naše kolege i koleginice kada smo kreirali paket pogodnosti za zaposlene. Uz finansijska ulaganja poput kontinuiranih investicija u povećanje zarada za sve naše kolege u prodaji, povećali smo dane odmora na minimum 26 dana godišnje kako bismo obezbedili još bolji balans između privatnog i poslovnog života - rekao je Marko Babić, član Izvršnog odbora i potpredsednik za ljudske resurse i organizacioni razvoj Delez Srbije. Babić je istakao da, kako bi obezbedila sigurnost posla, kompanija novozaposlenima od prvog dana zaposlenja obezbeđuje ugovor za stalno uz probni rad, kao i da posebnu pažnju posvećuje daljem osnaživanju zaposlenih kroz stalne prilike za usavršavanje.

Dodela priznanja Poslodavac partner Foto: Promo/ ANDREJ NIHIL X SIROVO

Uz obezbeđivanje najsavremenije opreme i unapređivanje procesa rada kako bi osigurala što jednostavnije obavljanje posla, zahvaljujući različitim edukacijama i programima za razvoj u poslednjih godinu dana omogućeno je napredovanje za više od 1.100 kolega.

Delez Srbija ponosni je dobitnik i nagrade "Najinkluzivniji poslodavac 2023" koju dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv. Nagrada za izuzetnost u sprovođenju praksi različitosti, ravnopravnosti i inkluzije istakla je kompaniju kao lidera u ovim oblastima, potvrđujući njenu posvećenost prepoznavanju i integrisanju principa inkluzije i različitosti u sve aspekte svakodnevnog poslovanja.

Više o aktuelnim konkursima možete saznati na sajtu za karijeru kompanije: Otvorene Pozicije | Ahold Delhaize Serbia.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>