• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Igraj svoju igru gde god da si, bez kompromisa

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Premium izgled lokala, vrhunska ponuda i konstantno unapređenje iskustva igrača, tri su stuba na kojima Balkan Bet, bez kompromisa, zasniva svoje poslovanje

  • 0
Dejan Tasić, direktor sektora za slot Dejan Tasić, direktor sektora za slot/ Foto: Promo/ Balkan Bet

Upravo je ta doslednost glavni razlog da, kada su u pitanju slot igre, Balkan Bet bude premium izbor igračima. Bez kompromisa. Kako im to polazi za rukom, skoro 25 godina koliko kompanija postoji i posluje na tržištu Srbije, i da li su najbolje za ovu godinu, ostavilli za njen kraj, saznali smo u razgovoru sa Dejanom Tasićem, direktorom sektora za slot u kompaniji Balkan Bet.

Godina koja je na izmaku, za Vas i sektor na čijem ste čelu, bila je veoma uspešna. Jedan od ciljeva koji ste sa uspehom ostvarili je i otvaranje novih slot lokala, kao i promena koncepta u već postojećim. Koliko slot lokala trenutno postoji u vašoj ritejl mreži i u kojim gradovima?

Ove godine smo nastavili sa trendom rasta kada je u pitanju broj Balkan Slot lokala, gde se u potpunosti fokusiramo na kreiranju prave slot atmosfere i gde je sve podređeno igračima slot aparata i ruleta. Imamo veliki broj promocija koje su specijalno pripremljene samo za te lokale, dodatne džekpotove, besplatno piće… Trenutno smo na sedam lokacija, na teritoriji Beograda, Rume, Subotice i Zlatibora.

Kada su u pitanju lokali, pored najmodernijeg portfolia slot aparata i premium usluge, šta je to što još nudite igračima kako biste zaokružili njihovo premium igračko iskustvo?

Iskreno verujem da je sjajna usluga ono što nas izdvaja u ovoj, veoma kompetitivnoj industriji. Imamo neverovatno posvećen slot tim, kao i tim menadžera i operatera koji daju ogroman doprinos da ta usluga zaista bude premium, kao što je i sam enterijer naših lokala. Sa druge strane, pored najmodernijih i najpopularnijih aparata, igračima nudimo i ogroman broj džekpotova - čak preko 3.000 mesečno. Tu je naravno i džekpot koji pomera granice, Balkan Millions, koji obraduje više naših igrača godišnje sa iznosima koji su dostizali i 15 miliona dinara.

Balkan Bet Foto: Promo/ Stefan Bogdanović

Od samog početka uvođenja online poslovanja 2016. godine, Balkan Bet je poznat kao jedno od mesta sa najboljim i najraznovrsnijim izborom slot igara, a u prilog tome govori konstantan rast broja online igrača? Šta je to što vas izdvaja od drugih i čini da baš vi budete premium izbor igračima?

Mislim da je ključ uspeha online slota u tome što veoma vodimo računa o tome šta naši korisnici zaista žele, te da, koliko god možemo, reagujemo na feedback koji dobijamo od njih.

Veliki broj stvari koje smo unapredili u segmentu korisničkog iskustva došao je upravo od strane samih igrača. Za taj dobar odnos sa njima u najvećoj meri su zadužene korisnička podrška i CRM tim, koji u svakom trenutku imaju spreman odgovor na svako pitanje i zahtev koji dobiju.

Konstantno radimo i na samom izgledu i na unapređenju korišćenja nativnih mobilnih aplikacija, što za rezultat ima platformu koja je stabilna i laka za korišćenje.

Reklo bi se da je naziv vaše aktuelne slot image kampanja sa razlogom "Bez kompromisa". Ako uzmemo u obzir i to da je režiser spota za ovu kampanju bio Srdan Golubović, jasno je da Balkan Bet ne pravi kompromis ni u jednom segmentu svog poslovanja.

Marketing tim je sa ovom kampanjom zaista pogodio u srž neke naše osnovne vrednosti. "Bez kompromisa" je slogan koji na najbolji način oslikava naše poslovanje, a produkcija dočarava nešto čemu uvek težimo, premium kvalitet bez obzira na sve.

Kada je reč o vašim kampanjama, ne možemo a da ne pomenemo kampanju "Kilogram zlata" gde je glavna nagrada, bez sumnje, bila jedna od najoriginalnijih kada je u pitanju vaša industrija. Da li nas do kraja godine, kada su u pitanju nagrade, očekuje nešto što će obradovati vaše igrače i privući one koji to još uvek nisu?

Kampanja je zaista imala neverovatan uspeh i odličan odjek, sa puno pozitivnih reakcija naših korisnika. Bio je to odličan primer saradnje više timova unutar kompanije i rezultat nije izostao. Kao i uvek u decembru, za naše igrače i one koji će to postati, u Novogodišnjoj kampanji spremili smo izuzetan fond nagrada, kako se to od nas i očekuje. Bez kompromisa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>