• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stavljaju katanac na vrata: Zatvara se poznata pekara

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica je najavila zatvaranje još u novembru

  • 1
Pekara, testo Foto: Shutterstock

Harijeva pekara u Bedvortu zatvara se nakon 70 godina rada. Poslednji put će se pećnice uključiti danas u 15 časova javlja Bi-Bi-Si.

Porodica je najavila zatvaranje još u novembru, a sada su u razgovoru za britanski javni servis rekli da uprkos uspehu koji su postigli, zatvaraju pekaru jer su troškovi održavanja postali "neisplativi".

Prisećajući se svog rada, braća su rekla da će uvek pokušati da izvuče najbolje iz svega što su uradili.

- Ne volimo da pravimo ništa što nije najbolje što se može napraviti - objasnio je jedan od njih.

- Ustajete u glupi sat, nosite se sa svojim bolovima, počinjete posao i završavate kada posao bude gotov - dodao je drugi i pozvao ljude da podrže svoja lokalna preduzeća, rekavši da oni neće biti tu zauvek.

(Telegraf Biznis)

Video: Imate li za hleb: Ova vekna košta 1.380 evra i najskuplja je na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan III

    24. decembar 2023 | 08:40

    Nisu troskovi odrzavanja postali neisplativi nego kapitalistima vise ne moze da ostane profita u dzepu kao ranije?!? Poskupeo je plin koji je do 40% skuplji od ruskog, nafta i struja isto tako... Tako i treba gejropi (evropi) neka vam ameri pomognu a vi sve sto imate saljite zelenskom koji je dobio am. pasos i kupio vilu na floridi. Stvarate iluziju da ste naudili Rusiji a ona zivi sve bolje i bolje. Ameri i gejropa ratuju protiv Rusije do poslednjeg ukrajinaca a sta ce posle?!? Rusija nikad u istoriji nije rat izgubila (bitku da ali rat nikad). Nek vam je bajden u pomoci...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>