• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Traži se savetnik za emitovanje i otkup državnih obveznica: Postoji samo jedan kriterijum

B. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Traženi stručnjak će, pre svega, biti dužan da pruža usluge savetovanja u vezi uslova ugovora o angažovanju

  • 0
Finansije i računovodstvo Shutterstock

Uprava za javni dug raspisala je javni poziv za izbor savetnika za pravno savetovanje i zastupanje, u vezi sa emitovanjem i otkupom obveznica Republike Srbije na međunarodnom finansijskom tržištu. Tender je otvoren do podneva, 31. januara 2024. godine, a kriterijum za dodelu ugovora je cena.

U tehničkoj specifikaciji posla je navedeno da je pravni savetnik dužan da pruža usluge savetovanja u vezi uslova ugovora o angažovanju, koji će biti zaključen između Srbije i finansijskih savetnika zaduženih za emisiju novih i otkup postojećih obveznica na međunarodnom finansijskom tržištu, kao i pomoć sa listiranjem obveznica i pregovaranjem vezano za uslove i vrste obveznica.

Savetnik će biti dužan i da pruža pomoć u pripremanju i realizaciji emisija obveznica na međunarodnom tržištu, ali i da održava veze sa predstavnicima Ministarstva finansija kako bi blagovremeno obezbeđivale potrebne saglasnosti od strane državnih institucija i ispunjavali ostali uslovi koje traže finansijski savetnici.

Dokumentacija o nabavci je dostupna uz besplatan, neograničen i nesmetan direktan pristup na portalu javnih nabavki, na kojem se i podnose prijave.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>