Majka 6 dece optužila Ceptera, cifra je 100.000 evra: "Kasnili ste sa dostavom, u jako sam teškom položaju"

Bivša zaposlena tvrdi da se sve dogodilo pre dve godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vio
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djordije Cvarkov

    01. januar 2024 | 15:39

    Ne verujem da je ovako iskusan poslovan covek dozvolio da kasne isporuke, bar ne da se ne pokrije potvrdama prevoznika da je njihova greska. Ne zato sto je dobar covek, nego sto nece da gubi kupce i renome, niti da plaća penale. Drugo, kada Vam isporuka kasni, traje duze od navedenog roka, jedino sto imate pravo je da odustanete od kupovine i date los komentar na sajtu firme. Nemate nikakva prava za obeštećenjem, osim ako niste napravili poseban Ugovor o tome. Treće, šta je dotična plaćala novcem koji je uzela kreditom? Da je matična firma smatrala da treba da obešteti kupce novcem, poslala bi sredstva, to traje najduže 3 dana preko korespodentne banke, a za kredit je potrebno bar 10 dana da se realizuje, uglavnom i mnogo duže. Četvrto, kako sme ona kao zaposleni da vanredno podigne kredit bez odobrenja nadredjenog? Nikako i nikada. Sama podigla, na svoju firmu, sada neka sama resava. A sve dodatno smrdi na organizovanu prevaru, podelila ponude najblizima, u roku koji zna da je nemoguce ispuniti, pa ih kreditom obeštetila, tačnije rečeno počastila, oni joj deo doturili u gotovom, a sada tuži proizvodjača za pun iznos kredita sa kamatom. Ako nije takav ili skičan pokušaj prevare, onda je veoma nesposoban komercijalista i trgovac. Ende

  • Knjigolistac

    01. januar 2024 | 03:23

    Igrom slucaja moj brat je radio za ceptera i njegovu kompaniju, nisu hteli da daju ni dorucak obicnim radnicima. Pricajte vi o milionima i kamionima, meni je sve receno kroz 3 rucka od 5 EUR. Hvala

  • Biljana Tutorov

    31. decembar 2023 | 22:28

    U ovom slučaju je sama sebe ukopala,jedno treba da zna u Svetu poslovanja da Nikada samocijativno ne uzima stvar u ruke da reši,zato postoje tužbe,sudovi to su velike firme Svetske i oni su Ajkule ,oni dobijaju sud jer je svesno ona podigla kredit nažalost ce ispasti krivac