• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić u novogodišnjoj noći sa putarima: "Hvala u ime svih građana Srbije"

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić je rekao da je u novogodišnjoj noći oko 10.000 dežuralo u našim saobraćajnim preduzećima kako bi građani Srbije mogli mirno da slave i dočekaju 2024. godinu

  • 0
Goran Vesić, Nova godina Foto: P. M.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić posetio je u novogodišnjoj noći zimsku službu JP “Putevi Srbije” u Obrenovcu gde je razgovarao sa zaposlenima kojima je u novoj godini poželeo još više napretka i uspeha.

Vesić je rekao da je u novogodišnjoj noći oko 10.000 dežuralo u našim saobraćajnim preduzećima – železnici, putarskim firmama, aerodromima, komunalnom sistemu…kako bi građani Srbije mogli mirno da slave i dočekaju 2024. godinu.

“Večerao sam sa radnicima koji rade na održavanju puteva, poželeo im srećnu Novu godinu u ime vlade i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i rekao da na ovaj način želimo da pokažemo da mislimo na njih i zahvalimo u ime svih koji u slavlju dočekuju Novu godinu”, rekao je Vesić.

Poručio je da zajedno moramo da brinemo jedni o drugima i pokažemo da cenimo rad putara kojima je poželeo da sledeće godine napreduju i zajedno budemo uspešniji nego 2023. godine.

"Da svi zajedno, radeći pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića učinimo da Srbija postane bolje mesto za život svih, da ljudi ponosno i dostojno žive od svog rada, da vodimo računa jedni o drugima i da naše društvo postane solidarno društvo koje napreduje brzim korakom i sustiže društva koja su proteklih decenija bila razvijenija od nas", rekao je Vesić.

To je, kako je istakao, Srbija koju svi želimo i u kojoj kao društvo vodimo računa jedni o drugima.

"Zato je hvala koje sam im rekao u ime vlade zapravo zahvalnost u ime svih građanki i građana Srbije jer dok svi oni u novogodišnjoj noći slave, putari rade kako bi putevi bili bezbedni", dodao je Vesić.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>