• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ergela u Beogradu traži radnika, nude platu do 1.000 evra i smeštaj: Postoji samo jedan uslov

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglas je prvi put objavljen u aprilu, a sada je obnovljen

  • 1
Konj, Konji Foto: Rina

Ako volite životinje i nije vam stran rad na imanju, a zainteresovani ste da menjate posao ili ste u potrazi, imamo idealan oglas za vas. Naime, jedna ergela konja u Surčinu objavila je da traži radnika, a nude platu čak i do 1.000 evra! Ipak, postoji uslov.

Kako navode u oglasu, neophodno je da radnik ima minimum 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima. Smeštaj je obezbeđen, dodaje se.

U oglasu je ostavljen kontakt telefon i napomena da ako ste zainteresovani za posao, pozovete radnim danima u periodu od 8 do 16 časova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ergela Surcin (@ergela_surcin)

Ekipa Telegraf Biznisa pokušala je da sazna više informacija o poziciji, ali se na ostavljeni telefon niko nije javljao.

Inače, u pitanju je ponovljeni oglas. Naime, ergela je prvi put postavila ovaj oglas u aprilu prošle godine. Ostaje upitno da li su ponovili oglas jer je u međuvremenu prethodni radnik dao otkaz ili ni tada nisu uspeli da nađu zainteresovanog kandidata.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. januar 2024 | 18:51

    Jel ovo od 08-16 h radno vreme ili javljanje na telefon.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>