• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siniša Mali najavio: Biće još vaučera za odmor u Srbiji

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svih 100.000 vaučera, u vrednosti od 10.000 dinara, za subvencionisani odmor je podeljeno

  • 1
srbija, vaučeri, novac, dinari Foto-ilustracija: Shutterstock

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali najavio je danas da će biti dodatnih vaučera za odmor za građane Srbije, ali da će o tome detaljnije govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu, na Svetog Jovana.

Na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva SNS, Mali je rekao da će Vučić u subotu predstaviti program koji je vezan za 2027. godinu, prenosi Tanjug.

"Sastavni deo tog programa je životni i lični standard građana Srbije sa svom pomoći ili svim predlozima koje ćemo u narednom periodu da sprovedemo. Među njima su i dodatni vaučeri, tako da ne bih danas o tome u detalje. Ako nije problem za vas i za građane Srbije, o tome ćemo u subotu i svi će biti obavešteni ne samo o toj vrsti pomoći, nego i svim ostalima koje planiramo kada su građani Srbije u pitanju", rekao je Mali.

Kako je rekao, prezentacija u subotu treba da da jednu jasnu sliku svim građanima Srbije u kom smeru idemo narednih nekoliko godina pod, kako je rekao, kišobranom velikog projekta koji se zove EXPO 2027, kada će naša zemlja biti domaćin najveće svetske manifestacije te godine.

"Svaki građanin Srbije treba da ima korist od tog događaja i u smislu investicija u infrastrukturu, putnu, železničku, sportsku, ustanove kulture, ali takođe i kada je životni standard u pitanju i povećanje penzija i povećanje plata", rekao je Mali.

Dodao je da je obećanje SNS tokom kampanje bilo da ćemo u 2027. godini imati 1.400 evra prosečnu platu, 650 evra prosečnu penziju, 650 evra minimalnu zaradu.

(Telegraf.rs)

Video: Podeljeno 140.000 vaučera za odmor u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>