• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Direktorat: Utvrđeno zašto je došlo do kašnjenja letova na beogradskom aerodromu

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktorat civilnog vazhiplovstva RS nastavlja inspekcijski nadzor u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do ovog događaja, saopšteno je danas

  • 0
Aerodrom "Nikola Tesla" Foto: Telegraf

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, kao nadležno regulatorno i nadzorno telo u oblasti vazdušnog saobraćaja u Republici Srbiji, obaveštava javnost o nizu preduzetih mera u cilju utvrđivanja nastale greške u obaveznom toku putnika na aerodromskom teminalu aerodroma "Nikola Tesla Beograd", u nedelju 21.1.2024. godine, saopšteno je danas.

U okviru ovih procedura, inspektori Direktorata su po hitnom postupku sproveli vanredni inspekcijski nadzor, tokom kojeg su uzete izjave od zaposlenih u "Belgrade Airport", nakon čega je utvrđeno da je došlo do propusta osoblja zemaljskog opsluživanja.

Kako se dalje navodi, Direktorat civilnog vazhiplovstva RS će i tokom današnjeg dana nastaviti inspekcijski nadzor u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do događaja, i u skladu sa Zakonom o vazdušnom saobraćaju preduzeti odgovarajuće mere prema operateru aerodroma "Belgrade Airport" i svim odgovornim licima.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>