• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

NIS uložio 15 miliona evra u razvoj mreže benzinskih stanica u 2023. godini

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija NIS nastavila je da ulaže u razvoj i modernizaciju maloprodajne mreže puštanjem u rad četiri nove i šest modernizovanih benzinskih stanica u Srbiji tokom 2023. godine

  • 0
NIS Foto: Promo/ Stoyan Vassev

Na taj način NIS je potvrdio status lidera na domaćem tržištu naftnih derivata, a ukupan obim ulaganja u protekloj godini iznosio je 15 miliona evra.

Tokom 2023. godine NIS Petrol benzinske stanice "Kosjerić", "Brus", "Blace", "Bajmok", "Vladičin Han" i "Odžaci" potpuno su rekonstruisane u nove formate "A" i "XS". Izgrađene su i tri benzinske stanice novog formata - "Bečej 2", "Valjevo 5", kao i Gasprom benzinska stanica "Sokolići 2", drugi maloprodajni objekat NIS-a na auto-putu "Miloš Veliki". Izgrađena je i nova stanica za dugoročni zakup u Nišu.

Na novim benzinskim stanicama potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, bogat izbor robe široke potrošnje, a deo ponude su i visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati. U okviru procesa modernizacije tokom 2023. godine NIS je intenzivno radio i na reorganizaciji prodajnog prostora i modernizaciji enterijera postojećih maloprodajnih objekata, tako da su potpuno novo modernizovano ruho dobile i benzinske stanice "BIP", "Avalski put" na novom kružnom toku na Trošarini, kao i benzinske stanice "Mali Požarevac", "Nais" i "Fontana" na auto-putu Beograd-Niš.

-Modernizacija maloprodajne mreže jedan je od ključnih pravaca u procesu razvoja naše kompanije. Ulaganjem u naše benzinske stanice stvaramo dodatni kvalitet za naše potrošače i potvrđujemo lidersku poziciju na domaćem tržištu. Investicije u dalju modernizaciju ostaju naš prioritet i u budućnosti - izjavio je Andrej Tučnin, prvi zamenik generalnog direktora kompanije NIS.

Dodatna informacija:

NIS ostaje posvećen širenju ponude robe široke potrošnje na svojim benzinskim stanicama, pa je tako tokom 2023. godine kompanija dodatno obogatila portfolio dopunskog asortimana novim proizvodima i uslugama. Takođe, NIS je nastavio sa investicijama u unapređenje funkcionalnosti inovativnih usluga za potrošače, uključujući i Drive.Go mobilnu aplikaciju za plaćanje goriva bez odlaska na kasu, koju je do sada preuzelo više od 300 hiljada potrošača širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>