• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova era poslovanja kompanije MaxBet: Od januara posluje u okviru kompanije Flutter International

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, započela je u januaru poslovanje u okviru kompanije Flutter International. Ova saradnja označava ključni korak na putu ka inovacijama i liderstvu u industriji igara na sreću

  • 0
Daniel Taylor i Savo Bakmaz Daniel Taylor i Savo Bakmaz/ Foto: Promo/ Nataša Manojlović

-Velika mi je čast i zadovoljstvo što možemo da poželimo dobrodošlicu svim članovima MaxBet tima u Flutter International porodicu. Zajedno smo spremni da iskustvo igrača podignemo na viši nivo, kombinacijom lokalne ekspertize MaxBeta sa našim kapacitetima i tehnologijom, i da na taj način omogućimo MaxBetu da postane broj 1 u Srbiji i ostvari izuzetan uspeh na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Za nas zajedno IT’S GAME ON – igra upravo počinje i prepuna je novih mogućnosti, pobedničkih poteza i prilika za rast - izjavio je Daniel Taylor, CEO Flutter International kompanije prilikom posete MaxBetu u Beogradu, povodom obeležavanja prvog dana poslovanja u okviru Flutter International porodice.

Ova strateška saradnja označava uvod u novu eru poslovanja kompanije MaxBet, obećavajući izuzetne benefite, kako za igrače, tako i za zaposlene. Partnerstvo sa kompanijom Flutter International predstavlja sinergiju između dva lidera u industriji, u okviru koje se kombinuje lokalno iskustvo MaxBet-a sa globalnim resursima i ekspertizom Flutter International-a.

MaxBet Foto: Promo

-Igra je počela i mi je sada igramo zajedno u regionima koji imaju najveći potencijal u Evropi i gde je ključno prisustvo u maloprodaji, a to je nešto u čemu je MaxBet izuzetan. Ova strateška akvizicija za nas predstavlja dokaz apsolutne posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustva igračima, i sada, zajedno sa kompanijom Flutter, imamo priliku da podignemo igru na još viši nivo - izjavio je Savo Bakmaz, CEO kompanije MaxBet.

MaxBet uz Flutter International kao savršenog partnera ovim korakom započinje putovanje koje će transformisati svet klađenja i igara na sreću kod nas, otvarajući vrata ne samo za napredak u industriji, već i za razvoj svih zaposlenih u kompaniji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>