• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Produžen rok za korišćenje januarskog popusta na računima za Infostan

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odluka je doneta zbog Sretenja

  • 0
Banka, šalter, novčanik, menjačnica, novac, dinari Foto-montaža: Shutterstock, A. Nalbantjan

Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije” saopštilo je da je rok za korišćenje januarskog popusta na računima objedinjene naplate produžen do 17. februara.  Reč je o popustima od pet, šest i sedam odsto.

"Zbog obeležavanja Dana državnosti, koji se u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji praznuje 15. i 16. februara, poslednji dan za plaćanje računa sa obračunatim popustima je subota, 17. februar", navodi se i dodaje:

"Za korisnike komunalnih usluga koji redovno plaćaju račune obezbeđeni su popusti od pet, šest i sedam odsto. JKP „Infostan tehnologije” redovnim platišama obračunava popust od pet odsto za plaćanje računa do datuma dospeća označenog na uplatnici objedinjene naplate. Popust od šest odsto obračunava se korisnicima koji šest meseci u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju računa, dok se popust od sedam odsto obračunava korisnicima koji godinu dana u kontinuitetu plaćaju račune sa popustima".

Iz Infostana podsećaju da korisnici na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče mogu elektronski plaćati račune brojnim platnim karticama bez odlaska na šaltere platnih institucija.

"Na svim ekspoziturama preduzeća građanima je obezbeđeno da račune objedinjene naplate mogu platiti bez troškova provizije.

JKP „Infostan tehnologije” zahvaljuje redovnim platišama što svoje račune za potrošene komunalne usluge izmiruju na vreme", zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>