• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do početka leta mogli bismo da putujemo jednim tagom kroz Severnu Makedoniju i Grčku

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić je dodao da su u toku razgovori i sa Crnom Gorom, Mađarskom, Hrvatskom, Italijom, Bosnom i Hercegovinom

  • 0
Saobraćajac, saobraćajna policija, policajka, naplatna rampa, kontrola saobraćaja Foto: Milena Đorđević

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da bi naši građani do početka leta mogli jednim tagom da putuju, ne samo kroz Severnu Makedoniju, već i kroz Grčku.

Ministar je rekao da se o uvođenju zajedničkog taga sa Grčkom razgovaralo prilikom nedavne posete grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa i grčkog ministra saobraćaja Hristosa Staiokourasa.

- Pre nekoliko dana bio je sastanak u Grčkoj, taj sastanak je bio uspešan. Zajednička komisija se formira 27. i oni su sebi napravili jedan redosled poteza, kako bi do maja bila završena integracija i kako bi u junu naše građanke i građani mogli da koriste tag - naveo je Vesić.

Istakao je da je siguran da to može da se postigne i da ćemo zaista tokom leta imati, pored Severne Makedonije, zajednički tag i sa Grčkom.

Dodao je da su u toku razgovori i sa Crnom Gorom, Mađarskom, Hrvatskom, Italijom, Bosnom i Hercegovinom i da će se se videti u narednom periodu kada će se ti projekti realizovati, ali da je najizvesnije da do početka letnje sezone bude uspostavljen zajednički tag sa Grčkom.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>