• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hoćete u Berlin ili kupujete sezonsku kartu za KK Partizan? Pazite šta želite, šuška se da Addiko nagrađuje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Addiko banka nagrađuje najvernije klijente

  • 0
Sreća, srećn žena Foto: Pixabay

Razmišljate o putu u Berlin za dve osobe? Voleli biste da osvojite sezonsku kartu za utakmice KK Partizan? Ili maštate da se nađete na tribinama domaće utakmice u okviru plej-ofa ABA Lige u Areni? Ako je vaš odgovor glasno "Može, može, može!", kako Englezi vole da kažu ,,stay tuned", šuška se da Addiko banka nagrađuje!

Ako ste baš vi u periodu od 20. februara do 31. marta podneli zahtev za Addiko Mastercard kreditnu karticu, imate mogućnost da osvojite jednu od tri gore navedene nagrade. Da, dobro ste pročitali - možda ćete baš vi biti srećno izvučeni 4. aprila! Nagradna igra traje do 31. marta, a izvlačenje srećnih dobitnika je simbolično na Dan studenata u 15 časova. A ko kaže da možda neće biti i dobitnica?

Fond nagradne igre: 780.517,61 RSD

Dobitnik prve, glavne nagrade osvaja put u Berlin za dve osobe uz avionske karte, hotelski smeštaj, kao i karte za Final Four događaj koje obezbeđuje Banka.

Dobitnik druge nagrade osvaja sezonsku kartu za sezonu 2024/2025 za utakmice KK Partizan – kategorija Premium, koja će biti uručena nakon početka zvanične prodaje sezonskih karata, odnosno u septembru 2024. godine.

Dobitnik treće, i ne najmanje bitne nagrade, osvaja dve karte za domaću utakmicu u okviru plej-ofa ABA Lige u Areni, sedišta na terenu.

Vrednost prve nagrade 640.571 dinara plus PDV

Ako ste skoro razmatrali odlazak u Berlin, želite malo jače - jer možda vam se baš ova želja ostvari. A ako je vaš partner ljubitelj Final Four-a, eto duplog razloga za slavlje.

Addiko banka obezbeđuje pet dana u glavnom gradu Nemačke, u periodu od 23. do 27. maja sa plaćenim smeštajem i avio-kartama. Let će saobraćati Er Srbija, a bili biste smešteni u hotelu "IntercityHotel Berlin Ostb".

Karte za sve Final Four utakmice (kategorija 14k Gold), koje se održavaju 24, 25 i 26. maja, biće uručene srećnom dobitniku tik pred polazak, 15. maja.

Vrednost druge nagrade je 100.000 dinara dok je vrednost treće 40.000 dinara sa PDV-om.

Učestvujete, jer Addiko banka nagrađuje najvernije klijente!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>