• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemac tužio hotel zbog veličine kreveta i dobio ga na sudu! Evo kolilko novca je uspeo da povrati

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veličina kreveta nije propisana i malo hotela na sajtu ističe takve detalje, ali ipak, kada je hotel skuplji, očekivanja su veća

  • 0

Muškarac iz Hamma rezervisao je hotel za sebe i suprugu, i još troje prijatelja, međutim, kada su ušli u sobu sačekalo ih je neprijatno iznenađenje. Dok je on sa suprugom uživao u rezevrvisanoj sobi koja je ispunila očekivanja, njegovi prijatelji su umesto trokrevetne dobili dvokrevetnu sobu, i to sa vema malim krevetima, zbog čega je usledila tužba.

Kako se navodi, Nemac je tužio hotel na Mauricijusu jer u krevetu nije bilo dovoljno mesta, budući da je veličina bila samo 1,40 metara. Muškarac je pomislio kako je krevet premali za dvoje ljudi, a to je očigledno mislio i Okružni sud u Hannoveru, te ih je pobedio na sudu.

- Ovde smo izričito govorili o 'posebno visokokvalitetnom hotelu' sa 'udobnim nameštajem'. U luksuznom hotelu možete s pravom očekivati ​​nešto drugačije nego u hotelu za mlade - rekla je advokatica Nicole Mutschke.

Veličina kreveta nije propisana, i malo hotela na sajtu ističe takve detalje, ali ipak, kada je hotel skuplji, očekivanja su veća.

Kako je advokatica dodala, veoma je bitno upravnicima hotela odmah napomenuti da postoji problem i da ste nezadovoljni, jer samo tako možete vratiti deo novca.

Nemac je uspeo da povrati više od 700 evra, prenosi Fenix magazin.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>