• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lola iz Bosne ima samo kombi, već 7 meseci živi u njemu i radi puno radno vreme: "Nije život za svakoga..."

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priča da mu je najbolja investicija vreća za spavanje, jer se temperature noću spuštaju na minus 20, dok je u njegovom kombiju oko nula stepeni

  • 2

"Kombi je jedino što ja posedujem i gde živim i ujedno radim puno radno vreme", priča Lola sa Balkana koji je već neko vreme u Americi, a poslednjih sedam živi u automobilu. Kako dodaje, nikakav problem nije po sredi, već mu ovakav životni stil ,,jednostavno odgovara". 

Priča da mu je najbolja investicija vreća za spavanje, jer se temperature noću spuštaju na minus 20, dok je u njegovom kombiju oko nula stepeni. U istom kombiju, jede i spava, dok na osnovu snimaka, zaključujemo da iznajmljuje sobu u hotelu kada treba da se okupa i opere veš.

Priča da je kirija u Americi izuzetno skupa, kao i da mu život u kombiju odgovara i jer ,,voli da sačuva pare, ali i da ima svoju slobodu".

- Mogu da radim i živim bilo gde - priča ovaj Lola, za kog pretpostavljamo da je iz Bosne s obzirom da u jednom od videa spominje ,,da kod njih (Bosni) u supermarketu nema toga..".

Iako nije jasno definisao čime se bavi u Americi, na osnovu snimaka koje objavljuje, zaključuje se da je njegov posao opet - vezan za automobil. 

Trenutno živi u Krajslerovom kombiju iz 2008. godine, koji je kako navodi ,,vrlo prostran i komforan", te je zaprepašćen kako sve ,,radi ".

U njemu spava, jede, i uživa u kafi sa najlepšim pogledom. Ne spori da ovakav život nije za svakoga, a njemu je trebalo oko nedelju do dve da se navikne.

Najveći problem mu predstavlja potražnja parkinga, a i na dosta mesta nije dozvoljeno spavati u automobilu.

U hotel jedino ide kada je noć veoma hladna, pa mu ni vreća za spavanje ne pomaže.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kulov

    2. mart 2024 | 23:05

    Klasična cicija. Ali sta covek sve jede, strašno. Ja bi posle 7 dana takve hrane umro.

  • Aleksandar

    3. mart 2024 | 18:39

    Živeti u kolima i spavati na hladnom u vreci za spavanje je van svake pameti. Kad vec tako hoćes položi za kamion i bolje ces zaradjivari i imaces humanije uslove

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>